Πλήθος ευσεβών προσκυνητών παρευρέθηκε ανήμερα της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου,  ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού και συλλειτουργούντων του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. και Αρχιερατικού Επιτρόπου της Β΄Αρχιερατικής Περιφέρειας Αμφιλοχίου Παπαγιαννάκη, του οικείου εφημερίου Πρωτ. Ιωάννου Παπαδομανωλάκη, του Πρωτ. Αντωνίου Κουκουράκη και του διακόνου Δημητρίου Δερμιτζάκη.

ο ”παρών” στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έδωσε και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, στις αρετές της που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, καθώς στην πρεσβεία και μεσιτεία της προς όλους εμάς…

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος της Θεοτόκου και του Επιταφίου στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού συλλιτανευόντων ιερέων και πλήθους πιστών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακή κρητική φιλοξενία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook