Την… μισή Ελλάδα είχε χτυπήσει ο 34χρονος δραπέτης των φυλακών Κασσαβέτειας Βόλου, που συνελήφθη στα Βραχνέικα Αχαΐας!

Ο κακοποιός που εδώ και ένα χρόνο είχε ρημάξει τις περιοχές της Αχαΐας, Κορινθίας και Ηλείας, ξεκίνησε ήδη… περιοδεία στους εισαγγελείς Πατρών, Πύργου και Βόλου για να απολογηθεί, πριν οδηγηθεί στις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου.

Από 4 Ιουλίου 2010, σύμφωνα με το δυμοσίευμα στο protothema.gr, όταν και παραβίασε την εξαήμερη τακτική άδεια που του δόθηκε ενώ εξέτιε ποινή φυλάκισης έξη ετών για διακεκριμένες κλοπές, ο… υπερδραστήριος διαρρήκτης είχε «μπουκάρει» σε 12 σπίτια, έξη καταστήματα, τρεις αποθήκες, δυο φαρμακεία και δυο εργοτάξια, είχε αρπάξει τις τσάντες δυο γυναικών και είχε κλέψει έξη αυτοκίνητα! Η λεία του από τις διαρρήξεις και τις κλοπές υπολογίζεται σε τουλάχιστον 70.000 ευρώ!

Παράλληλα, ο 34χρονος είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών σε φυλάκιση 15 μηνών για κλοπή, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ηλείας για διακεκριμένες κλοπές. Μαζί του στην πολύμηνη δράση του ήταν και άλλοι τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 22 και 34 χρόνων, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook