To μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, μετά τη δημοσιοποίηση των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2016.

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων και τη δημοσιοποίηση των επιτυχόντων μαθητών του Νομού μας, θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, ως επιστέγασμα των κόπων και των προσπαθειών τους. Οι μαθητές μας, αυριανοί φοιτητές πια, είναι η αυριανή  ελπίδα για τον τόπο μας και είναι αυτοί  που θα κληθούν να χτίσουν τη νέα Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε. Ευχή μου να πετυχαίνουν πάντα υψηλότερους στόχους στη ζωή τους, μετουσιώνοντας τη γνώση τους  στην κοινωνία. 

Απευθύνω θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς τους, για την πολυεπίπεδη στήριξη που τους παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της μαθητικής τους ζωής με αποκορύφωμα το τελευταίο σχολικό έτος. Να είναι πάντα δίπλας τους δυνατοί, για να τους καμαρώνουν πραγματοποιώντας τα όνειρα τους.

Σαφέστατα συγχαίρω τους συναδέλφους μου εκπαιδευτικούς για τις προσπάθειες και την αφοσίωση τους, την αρωγή και την υποστήριξη που αφειδώς προσέφεραν στους μαθητές μας, προσπερνώντας τις όποιες δυσκολίες συνάντησαν.

Για όσους αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν, να τονίσω ότι στη ζωή μας πάντοτε συναντούμε δρόμους ανοιχτούς αλλά και δρόμους κλειστούς. Είναι στο χέρι μας πάντα να επιλέγουμε τους δρόμους εκείνους που θα τους μετατρέψουμε σε λεωφόρους επιτυχίας. Αρκεί να φροντίζουμε πάντα για τις σωστές επιλογές. Η ζωή εκτός από πρόσκαιρες ματαιώσεις είναι και γεμάτη από προκλήσεις και ευκαιρίες.

Ανοίξτε τα φτερά σας λοιπόν και πετάξτε, όσο πιο ψηλά μπορείτε, ακόμα κι όταν ο ουρανός μοιάζει γκρίζος και απειλητικός. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο κοντά θα φτάσετε στο φως που τόσο έχει ανάγκη αυτός το τόπος. Είμαστε όλοι περήφανοι για σας, μπορούμε να ελπίζουμε σε όλους σας.

Στυλιανός Ζερβάκης 

Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook