Το Flashnews.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό για τον… γάμο στον οποίο καταλήγει το «φλέρτ» ανάμεσα σε Α.Ο. Χανιά και Γιάννη Πετράκη. Η επισημοποίηση-επιβεβαίωση των ρεπορτάζ μας ήρθε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ στην οποία γνωστοποιείται ότι θα υπάρξει παρουσίαση του Ρεθυμνιώτη προπονητή την Δευτέρα (25/7) το βράδυ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά:

«H ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Χανίων θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Γιάννη Πετράκη».

Κιοσσές για διπλό ρόλο                     

Από εκεί και πέρα κυκλοφόρησαν φήμες στον ΑΟΧ σχετικά με ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Κιοσσέ της Π.Ε. Ρεθύμνου. Ο 36χρονος γκολκίπερ δεν έχει ανανεώσει ακόμα την συνεργασία του με την ρεθυμνιώτικη ομάδα και φαίνεται να εξετάζεται η περίπτωσή του από τους «μπλε» λόγω και της εκίμησης που του έχει ο Γιάννης Πετράκης από την κοινή τους παρουσία πριν λίγα χρόνια στον Αστέρα Ρεθύμνου.

Πάντως αν προχωρήσει η μεταγραφή του Κιοσσέ στον ΑΟΧ σύμφωνα με πληροφορίες τον προορίζουν και για το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook