Αν και φερόταν να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ο Θανάσης Πατινιώτης τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιγιάλειο.

Η ομάδα του Αιγίου ανακοίνωσε μαζεμένες πέντε μεταγραφές, ανάμεσα στις οποίες και ο 23χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση για Πατινιώτη:

Παίκτης του Παναιγιαλείου είναι από σήμερα και ο Θανάσης Πατινιώτης. Ο 23χρονος (γεν. 1/10/1993) αριστεροπόδαρος εξτρέμ αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ, με τον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο. Έχει αγωνιστεί σε Κασσιόπη/Κέρκυρα (Γ’ Εθνική) και Λάρισα (Γ’ Εθνική) με τις οποίες έχει πανηγυρίσει ανόδους στην Football League, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Παναχαϊκής (Football League).

Για τη συμφωνία του με τον Παναιγιάλειο δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φέτος η διοίκηση κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, γι’ αυτό και εμείς, οι ποδοσφαιριστές, οφείλουμε να την βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλουμε οι φίλαθλοι να έρχονται στο γήπεδο για να μας στηρίζουν και εμείς υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook