Έκλεψε τις εντυπώσεις η FIX Hellas, μόλις από τον πρώτο χρόνο επανακυκλοφορίας της. Ο ενθουσιασμός των καταναλωτών και η εμπιστοσύνης τους προς την FIX Hellas της έδωσαν απλόχερα την 3η θέση στην κατηγορία της στα Famous Brands.

Πρόκειται, όπως δημοσιεύει το newsbeast.gr, για την ετήσια θεσμοθετημένη έρευνα για τις ελληνικές επιχειρήσεις, που διεξάγει για 6η συνεχή χρονιά το Reputation Management Institute – RMI Athens.

Ο θεσμός των «Famous Brands, οι μάρκες με την καλύτερη φήμη», είναι ο μοναδικός, όπου οι ίδιοι οι καταναλωτές επιλέγουν αυθόρμητα τις μάρκες της αρεσκείας τους, για 33 κατηγορίες προϊόντων, χωρίς ενδεδειγμένη λίστα απαντήσεων.

Όπως φαίνεται το κοινό ξέρει να εκτιμά και να επιβραβεύει την αξιοπιστία, την ποιότητα και την πραγματική γεύση ενός προϊόντος. Έτσι «αγκάλιασε» την ιστορικότερη ελληνική μπύρα από την πρώτη χρονιά επανακυκλοφορίας της.

Η τιμητική διάκριση γεμίζει υπερηφάνεια την Ολυμπιακή Ζυθοποιία και υπόσχεται να συνεχίσει με αίσθημα ευθύνης να ικανοποιεί το καταναλωτικό κοινό.