Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ο Κισσαμικός, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο, που αγωνιζόταν στην Μποαβίστα.

Η επίσημη παρουσίαση του 31χρονου ποδοσφαιριστή, που θα φοράει τη φανέλα με το 10, έγινε το βράδυ της Πέμπτης (08/09) στο “Avra City Hotel” στα Χανιά.

Ο Μάριο Μαρτίνεθ στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε προσγειωμένος και τόνισε ότι στο γήπεδο θα δείξει την αξία του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τον τρόπο που με υποδέχτηκε από την πρώτη στιγμή, καθώς και στον πρόεδρο και τον προπονητή γιατί μου έδειξαν ότι με θέλουν πολύ και γι’ αυτό είμαι απόψε εδώ. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια για μένα. Θα δείξω ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο. Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και ο καθρέπτης μου είναι το γήπεδο. Είχα κι άλλες προτάσεις να παίξω σε άλλες ομάδες, αλλά ο πρόεδρος μου έδειξε πολύ μεγάλο σεβασμό, όπως και ο προπονητής μου έδειξε ότι με θέλει πάρα πολύ, η ομάδα είναι πολύ σοβαρή κι έτσι αποφάσισα να έρθω. Είναι μία σημαντική εξέλιξη στην καριέρα μου ότι έρχομαι σε αυτή την ομάδα και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου αλλά και την καρδιά μου για να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο. Θέλω να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ από να ξεκινήσω άμεσα προπονήσεις και να είμαι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Για το γεγονός ότι θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Κισσαμικού και πως το αντιλαμβάνεται αυτό: «Αλίμονο… Το καταλαβαίνω ότι στο ποδόσφαιρο ισχύουν αυτά τα πράγματα, αλλά πρώτα απ’ όλα είμαι ένας άνθρωπος και δεν πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από τους άλλους ή είμαι το μεγάλο όνομα… Στόχος μου είναι να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και δεν θέλω να με βλέπει κανείς ως έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε εδώ για να το παίξει κάποιος. Καταλαβαίνω ότι για την ομάδα είμαι ίσως η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει αλλά αυτό θα το αποδείξω στο γήπεδο. Δεν θέλω κανείς να καταλάβει ότι είμαι ή το παίζω “αστέρας”».

Για το τι γνωρίζει για τον Κισσαμικό και το πρωτάθλημα της Football League: «Με την τεχνολογία και με το διαδίκτυο μπορείς πλέον εύκολα να συγκεντρώνεις πληροφορίες. Έχω διαβάσει και έχω καταλάβει ότι ο Κισσαμικός είναι πολύ σταθερή ομάδα, έχοντας διατηρήσει εξάλλου τον ίδιο προπονητή για τέσσερα χρόνια. Ο πρόεδρος κάνει πολύ καλή δουλειά, καθώς η ομάδα έχει μια σταθερή πορεία όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που μ’ αρέσει. Έχω πολύ καλή εικόνα γενικά για την ομάδα».

Για το αν του μίλησε ο πρόεδρος για… άνοδο στη Super League: «Ποτέ δεν μπορείς να λες όχι, αλλά ο στόχος μου είναι κάθε Κυριακή να μπορούμε να κερδίζουμε και να μπορούμε να προχωράμε μπροστά. Σε αυτή τη φάση δεν είναι καλό να μιλάμε για έναν τέτοιο στόχο. Μακάρι να μπορούμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και μετά από 10 μήνες, γιατί όχι, να μπορέσουμε να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι για το ότι θα έχουμε καταφέρει κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές, να κερδίζουμε κάθε Κυριακή, να δούμε πώς θα είμαστε ως ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα».

Για τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή Κώστα Κιάσσο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Νουμάνθια: «Τον γνώρισα πριν από πολλά χρόνια στη Νουμάνθια, το 2004. Ήμουν πιο νέος, αλλά ήμασταν μαζί στην ομάδα και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Μιλούσαμε πάρα πολύ στα αποδυτήρια και με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Τον σεβόμουν πολύ και τον είχα σαν πρότυπο γιατί πριν είχε παίξει σε μεγάλες ομάδες. Έχω πολύ καλή άποψη για τον Κιάσσο, με είχε βοηθήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα που θα τον ξαναδώ και θα παίξουμε αντίπαλοι».

Για το αν μίλησε με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα για να τον βοηθήσουν να πάρει την απόφαση να έρθει στον Κισσαμικό: «Είμαι πολύ φίλος με τον Τοτσέ και μου έδωσε μία εικόνα για το πρωτάθλημα, όπως μίλησα και με τον τερματοφύλακα της Βέροιας, τον Τζόναθαν Λόπεθ. Δεν χρειάστηκε όμως να ψάξω πολλές πληροφορίες για τον Κισσαμικό ή την Ελλάδα. Ήρθα εδώ γιατί πιστεύω στον πρόεδρο και τον προπονητή γιατί μου έδειξαν ότι με θέλουν και έχω καλό προαίσθημα. Δεν θέλω να ρωτάω πολλά, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook