Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Μακεδονίας και ο Ευθύμιος Σιδηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου είναι οι δύο διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις επόμενες δύο αναμετρήσεις του ΟΦΗ στην διαδικασία των πλέϊ οφ με τον Διαγόρα Ρόδου και τον Λεβαδειακό αντίστοιχα στην 3η και 4η αγωνιστική. 

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Διαγόρα που θα γίνει στις 8.30 μ.μ στο γήπεδο της Φυλής βοηθοί του Ζαχαριάδη θα είναι οι Νίκος Δημόπουλος και Λάζαρος Δημητριάδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βάτσιος από την Δυτική Αττική.

Όσον αφορά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική των πλέϊ οφ που θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι ο Γρηγόρης Πάνου από την Αιτωλοακαρνανία και ο Χρήστος Σωτηρόπουλος από την Αχαϊα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την Δόξα Δράμας για την 3η αγωνιστική διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αθανάσιος Γιάχος από τον Σύνδεσμο Διαιτητών της Χίου του οποίου το όνομα περιλαμβάνεται στην λίστα των 68 ονομάτων που κατηγορούνται για τα «στημένα» παιχνίδια.

Στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον Διαγόρα διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά ενώ βοηθοί του θα είναι ο Ποντίκης από την Πρέβεζα και ο Μαγιάννης από την Άρτα.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 3ης και 4ης αγωνιστικής στις αναμετρήσεις των πλέϊ οφ :

3η αγωνιστική

Γηπ. Φυλής : ΟΦΗ – Διαγόρας : Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος : Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Γηπ. Καλλιθέας : Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας : Γιάχος (Χίου), Φαντόπουλος (Πειραιά), Ελευθερίου (Αθηνών), 4ος : Κοσικίδης

4η αγωνιστική

Γηπ. Νέας Σμύρνης : ΟΦΗ – Λεβαδειακός : Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας), 4ος : Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

Γηπ. Φυλής : Δόξα Δράμας – Διαγόρας : Θάνος (Γρεβενών), Ποντίκης (Πρέβεζας), Μαγιάννης (Άρτας), 4ος : Δασκαλόπουλος (Κορίνθου). 

Το πρόγραμμα 

Στο μεταξύ η Ένωση Β΄- Γ΄Εθνικής ανακοίνωσε την Δευτέρα και το πλήρες πρόγραμμα για τα παιχνίδια που θα γίνουν μέχρι και την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέϊ οφ. 

Αυτό έχει ως εξής : 

3η αγωνιστική: 
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ - ΠΟΛΗ ΗΜ/ΝΙΑ - ΩΡΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜ. ΣΤ. "ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ" ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 26/07/11 20:30 CONN-X
ΟΦΗ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ 26/07/11 20:30 CONN-X

4η αγωνιστική: 
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ - ΠΟΛΗ ΗΜ/ΝΙΑ - ΩΡΑ
ΟΦΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ "Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 28/07/11 20:30 CONN-X
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ 28/07/11 20:30 CONN-X

5η αγωνιστική: 
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ - ΠΟΛΗ ΗΜ/ΝΙΑ - ΩΡΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ 30/07/11 20:30 CONN-X
ΟΦΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜ. ΣΤ. "ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ" ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 30/07/11 20:30 CONN-X

6η αγωνιστική: 
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ - ΠΟΛΗ ΗΜ/ΝΙΑ - ΩΡΑ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ 01/08/11 20:30 CONN-X
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΟΦΗ ΓΗΠΕΔΟ "ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 01/08/11 20:30 CONN-X