Δηλώσεις που σοκάρουν έγιναν σήμερα στο δικαστήριο κατά την διάρκεια της δίκης για την δολοφονία της Άννυ, με έναν φίλο του πατέρα να αποκαλύπτει ότι έκανε ναρκωτικά μαζί με τους γονείς μπροστά στο παιδί. 

Ο νεαρός μάρτυρας κατέθεσε πως γνωρίστηκε με τους δυο κατηγορούμενους στο Πεδίον του Άρεως, τον Απρίλιο του 2015, όταν πήγαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών. ” Ο Σάββας ήταν χρήστης αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την πράξη που έκανε “.

Όπως είπε , ο νεαρός, επικοινώνησε και πάλι με τον Νικολάι και τον κάλεσε στο σπίτι του Σάββα , στο οποίο και ο ίδιος διέμενε εκείνη την περίοδο, για να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Πρόεδρος : Ήταν και το κοριτσάκι στο σπίτι;

Μάρτυρας : Ναι

Πρόεδρος : Σας έβλεπε να κάνετε χρήση;

Μάρτυρας : Ναι το έβλεπε (…)

Πρόεδρος: θα μπορούσε να είχε πρόσβαση το παιδί στα ναρκωτικά ;

Μάρτυρας : Τα ναρκωτικά ήταν απλωμένα στο τραπέζι , θα μπορούσε να είχε  πρόσβαση το παιδί …

Σοκαριστικές εξομολογήσεις όμως έκανε στο δικαστήριο και η μητέρα του πατέρα της Άννυ Οφέλια Κούτεβα στην δίκη για την δολοφονία της μικρής, καθώς όπως δήλωσε ”ήταν το καμάρι του γιου της και ότι την είχε σαν πριγκίπισσα”.

Στην κατάθεσή της, ωστόσο η Οφέλια Κούτεβα παραδέχτηκε πως όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της μαμάς της Άννυ, Δημήτρινα της είχε πρότεινει να κάνει έκτρωση καθώς θεωρούσε πως δεν ήταν σε θέση να φροντίσουν το παιδί και λόγω της εμπλοκής τους με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την μάρτυρα:

Όταν κατάλαβα ότι κανει ναρκωτικά ήταν μεγάλος. Ήταν πια με τη γυναίκα του. Δεν ξέρω τι χρήση έκανε. Έφυγε από τα 20 από το σπίτι . 

Επίσης τόνισε ότι και η ίδια είχε κάνει την παρέμβασή της σε σχέση με το παιδί και την σύζυγό του Σάββα:

Ο γιος μου την αγάπησε τη Δημητρίνα. Εγώ είχα  πει πράγματα για το παιδί… ότι μπορεί να μην είναι δικό του και τσακωθήκαμε. Έδωσα σαν γονιός τη συμβουλή ότι δεν είναι  έτοιμοι για παιδί. Δεν είχαν χρήματα, ούτε και εγώ. Μετά ο γιος μου ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί αλλά δεν ήθελε η Δημητρίνα γιατί έπαιρνε κάποιο επίδομα.

Πρόεδρος: Είχε κάποια αμφιβολία  ο γιος σας οτι η Άννυ δεν ήταν δικό του παιδί;

Μάρτυρας:Όχι.

Πρόεδρος: Εσείς θέλατε  το παιδί;

Μάρτυρας: Όχι, εγώ απλά σαν γονέας τους έδωσα μια συμβουλή επειδή είχαν μπλέξει με ναρκωτικά τους έλεγα ότι ίσως δεν πρέπει…

Πρόεδρος: Οι σχέσεις του γιου σας με την Άννυ ποιες ήταν;

Μάρτυρας: Ήταν το καμάρι του, είχαν πολύ καλές σχέσεις,την αγαπούσε.

Πρόεδρος : Δεν είχε πέσει στην αντίληψη σας ότι βιαιοπραγούσε;

Μάρτυρας : Ούτε ο Σάββας ούτε η Δημητρίνα. Παίζανε μαζί στο κουμπιούτερ. Ο Σάββας ήταν και πιο αυστηρός  με το φαγητό της, δεν ήθελε να τρώει απ’ έξω…

Πρόεδρος:  Είχατε  ακούσει ποτέ την εγγονή σας να εκφράζει φόβο όταν έμενε με τους γονείς της;

Μάρτυρας : Όχι ,  ήταν πολύ  χαρούμενη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook