Με κάθε επισημότητα στο “Avra Imperial” στο Κολυμπάρι πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις της Α’ και Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και παρουσία εκπροσώπων από όλες τις Ενώσεις της Κρήτης (Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Λασιθίου) έγιναν οι κληρώσεις για τη νέα σεζόν. Πριν την έναρξη της διαδικασίας προηγήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους με προσφορά στο χανιώτικο και ευρύτερα στο κρητικό ποδόσφαιρο.

Τιμητικές πλακέτες από την ΕΠΣΧ δόθηκαν στην “ψυχή” του γηπέδου Σούδας, Δημήτρη Πισσαδάκη και σε δύο παράγοντες-κόσμημα για το τοπικό ποδόσφαιρο, τον γεν. γραμματέα της Δόξας Παχιανών Παύλο Μαυράκη και τον ιστορικό παράγοντα του Μινωταύρου Λευτέρη Πατακάκη. Ακόμα για την προσφορά του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο βραβεύτηκε ο πρόεδρος του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ Απόστολος Αλεξάκης και την πλακέτα εκ μέρους του παρέλαβε η εκπρόσωπος του ΙΝΚΑ Μαριάνα Μηλάκη.

Τέλος για τη μεγάλη προσφορά του στο κρητικό ποδόσφαιρο βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου ο επικεφαλής της παράταξης που νίκησε στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣΧ και πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Στέλιος Βαρουξάκης.

Κωνσταντινίδης: Αλλάξαμε σελίδα με όρεξη και διάθεση για δουλειά

Κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε πριν την έναρξη των κληρώσεων ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΧ Κώστας Κωνσταντινίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αλλάξαμε σελίδα με όρεξη και διάθεση για δουλειά».

Βαρουξάκης: Με τη βοήθεια όλων θα κάνουμε το καλύτερο για το χανιώτικο ποδόσφαιρο


Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης που επικράτησε στις πρόσφατες εκλογές του Αυγούστου, Στέλιος Βαρουξάκης, αφού καλωσόρισε τους προέδρους των υπόλοιπων Ενώσεων της Κρήτης (Δασκαλομαρκάκης, Τζώρτζογλου, Λουτσέτης) τόνισε: «Ξεκινάει μια προσπάθεια από νέους ανθρώπους με όρεξη και φιλοδοξίες και με τη βοήθεια των ομάδων και της περιφέρειας θέλουμε την συνεργασία για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια όλων θα κάνουμε το καλύτερο για το χανιώτικο ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά την Α’ Κατηγορία η 1η αγωνιστική κάθε ομίλου είναι:

1ος όμιλος

Δόξα Παχ.-Άρης Σούδας
Κορωνίδα-Κρ. Αστέρας
Θύελλα Καλ.-Ίκαρος Μ.
Ηρακλής Νερ.-Πανακρωτηριακός
Απόλλων-Ροδωπού

2ος όμιλος

ΔΑΑΟΧ-Σπάθα
Ασπίδα-Ποσειδών Τσικ.
Μινώταυρος-ΑΕ Κυδωνίας
Αστέρας Μαν.-Παλαιόχωρα
Ποσειδών Καμ./Ραπ.-Κεραμειά

Η 1η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας:

Τάλως-Α.Π. Σούδας
Αστέρας Χαλ.-Φωστήρας
Σφακιά-Χάλης
Ιδομενέας-Γρανίτης
ΕΘΚ-Παγχανιακός
Νέος Ηρακλής-Τιτάν
Άπτερα-Άμιλλα
Ρεπό: Δάφνη

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook