Ο παίκτης που αναζητούνταν από τον προπονητή της Επισκοπής, Γιώργο Ξηράκη, για να καλύψει το κενό του Μάνου Πετράκη στο κέντρο της άμυνας βρέθηκε στο πρόσωπο του Νίκου Μποτωνάκη.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός δικαιώθηκε στην προσφυγή που είχε κάνει εις βάρος του Α.Ο. Χανιά και απέκτησε την ελευθερία του. Έτσι έγινε επίσημα μέλος της Επισκοπής με την οποία είχε έρθει σε συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Νίκου Μποτωνάκη για τον επόμενο ένα χρόνο»Ο Μποτωνάκης έχει γεννηθεί στα Χανιά στις 11 Μαΐου του 1989. Πέρυσι αγωνίσθηκε για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία αγωνιζόμενος σε 14 παιχνίδια με τον ΑΟ Χανιά στην football League 2».

To who is who του Μποτωνάκη:

Ο Νίκος Μποτωνάκης γεννήθηκε στις 11/5/1989 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κορωνίδα. Γρήγορα ξεχώρισε για το ταλέντο και τις ικανότητές του και αποτέλεσε στόχο των μεγάλων χανιώτικων ομάδων. Τελικά το καλοκαίρι του 2009 ο… γειτονικός Ακρίτας κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του με υποσχετική και κατάφερε στην πρώτη του παρουσία στο Περιφερειακό να \”κλέψει\” καρδιές και να ψηφιστεί στα καθιερωμένα Ποδοσφαιρικά Βραβεία στην καλύτερη ενδεκάδα. Οι εμφανίσεις του με την αποκορωνιώτικη ομάδα έκαναν τον ΑΟΧ να ενδιαφερθεί ξανά, όπως και στο παρελθόν, αλλά αυτή την φορά να τον ντύσει στα \”μπλε\”. Η πρώτη του εμπειρία στην Football League 2 τέλειωσε κάπως… άδοξα με προσφυγή εναντίον της χανιώτικης ΠΑΕ ώστε να αποκτήσει την ελευθερία του, μιας και υπήρχε εκείνο το διάστημα τεράστια αβεβαιότητα στην ομάδα.

Στα «κυανόλευκα» και ο Νικηφόρος

\"\"
Μία μέρα νωρίτερα η ρεθυμνιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Γιάννη Νικηφόρου από τον Αστέρα Περάματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Νικηφόρου με ελεύθερη μεταγραφή από τον Αστέρα Περάματος»Ο Νικηφόρος έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο στις 28 Ιουλίου του 1992.Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Αστέρα Περάματος το 2002 και πέντε χρόνια αργότερα προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα όπου αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική. Την τελευταία διετία 2009-11 έπαιξε με την ομάδα του Περάματος στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου έχοντας την σεζόν που πέρασε συμμετοχή σε 19 παιχνίδια.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook