Ένα μοναδικό θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν στο αεροδρόμιο Ίκαρος Κωπαϊδας στις 1 & 2 Οκτωβρίου. Μια “παρέλαση” εντυπωσιακών αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, τα “λεγόμενα θηρία των δρόμων” που θα προσφέρει ενα όμορφο θέαμα σε μικρούς και μεγάλους

Όλα είναι έτοιμα για το 3ο Youtruck Fiesta 2016 που θα ανοίξει τις πύλες του στις 1 & 2 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο Ίκαρος Κωπαϊδας, για να υποδεχτεί όλους τους φίλους του φορτηγού στο μεγαλύτερο πανελλαδικό φεστιβάλ για το επαγγελματικό όχημα.

Τα θηρία των δρόμων, τράκτορες, super trucks και φορτηγά από κάθε κατηγορία, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στους συναρπαστικούς διαγωνισμούς που πέριλαμβάνουν 19 διαφορετικές κατηγορίες. Καλογυαλισμένοι τράκτορες, δυνατοί κινητήρες, μοναδικές ζωγραφιές, και εσωτερικές καμπίνες κατηγορίας 5 αστέρων θα θαυμάσει το κοινό που θα επισκεφτεί το φετινό φεστιβάλ.

Από το show δεν θα λείψει η καθιερωμένη παρέλαση των φορτηγών, ενώ την αδρεναλίνη θα ανεβάσουν οι συναρπαστικοί αγώνες dragster φορτηγών. Το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο με τους διαγωνισμούς καλλιστείων και decibel, το Led Show, τις βραβεύσεις, και τις κληρώσεις δώρων.

Το βράδυ του Σαββάτου, με τη νύχτα φωτισμένη από τον διαγωνισμό Led Show, όλοι θα χορέψουν σε ρυθμούς… λαϊκούς. Η Βίβιαν Χριστοπούλου με την ορχήστρα της θα χαρίσει στο κοινό κέφι και διασκέδαση, με special guest star τον γνωστό σε όλους τους λάτρεις του καλού λαϊκού τραγουδιού, Θανάση Κομνηνό. 

Μην χάσετε το μοναδικό αυτό φεστιβάλ, μια special edition του 3ου Youtruck Fiesta, αφιερωμένο σε όλους εσάς που αγαπάτε τα φορτηγά και τον συναρπαστικό τους κόσμο.

Παρακολουθήστε το promo βίντεο της διοργάνωσης:

Χορηγός Επικοινωνίας Flashnews.gr

 
Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook