Ο δήμος Χανίων βράβευσε τους Χανιώτες αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες. Εύγε μέχρι εδώ.

Κάνει και εκδήλωση για να προβάλει ότι ο δήμος αναγνωρίζει και τιμά την προσπάθεια των παιδιών. Και πάλι εύγε.

Βγάζει και δελτίο τύπου και ανακοίνωση το οποίο αναρτά στην ιστοσελίδα του δήμου για να κοινοποιήσει το γεγονός. Και πολύ καλά κάνει.

Όμως, ξεχνά κάτι πολύ βασικό... Δεν αναφέρει πουθενά στο δελτίο ΠΟΙΟΥΣ βράβευσε! Πουθενά! Το διαβάσαμε, το ξαναδιαβάσαμε, δεν το βρήκαμε. Είδαμε και το βιντεάκι που έχει από κάτω, τίποτα, φωτογραφίες με μουσική. 

Αντίθετα δεν παραλείπουν να μας πουν ποιοί τους βράβευσαν. Ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος της Διεθνούς και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Γιατί ως γνωστόν στην είδηση ότι ο δήμος Χανίων βραβεύει τους αθλητές, αυτό που πρέπει να προβληθεί είναι ότι τους βράβευσε ο δήμαρχος όχι ποιοι Χανιώτες αθλητές τιμήθηκαν.

Είδατε τώρα τι κάνετε; Φταίμε εμείς που δημιουργείτε την εντύπωση ότι τα ονόματα τα κρατάτε... κρυφά όχι για την αγωνία και το σασπένς, αλλά γιατί ποιος νοιάζεται; Αφού η φιέστα κατά βάθος είναι για εσάς που τη διοργανώσετε και όχι γι' αυτούς για τους οποίους τη διοργανώσατε; Εμείς φταίμε τώρα να σκεφτόμαστε έτσι;

Εντάξει σας αρέσετε!

Αλλά βρε παιδιά εκεί στον δήμο, δήμαρχε, αντιδήμαρχοι και όλο το παρεάκι, η γη ΔΕΝ γυρίζει γύρω από εσάς και αυτή η εκδήλωση ΔΕΝ ήταν για εσάς. Ήταν για τους αθλητές που αγωνίστηκαν σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Το να αναφέρετε τους εαυτούς σας και να μην υπάρχει ούτε μια αναφορά στους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, σε αυτούς που στο κάτω κάτω ήταν η αιτία για να γίνει η εκδήλωση, δείχνει είτε ναρκισσισμό είτε χαμηλή αντίληψη (για να το θέσουμε ευγενικά)

Διαλέξτε τι από τα δυο και όταν το διαβάσετε αυτό, πηγαίνετε στην ανακοίνωση που έχετε αναρτήσει φαρδιά, πλατιά με δόξα και τιμή και συμπληρώστε τα ονόματα των βραβευθέντων έστω σε υστερόγραφο από κάτω, σε στιλ "Μια που το έφερε η κουβέντα ΕΜΕΙΣ τιμήσαμε αυτούς..."

Για να βοηθήσουμε να μην ψάχνεστε δείτε τα ονόματα εδώ

"Ο Δαίμων του πληκτρολογίου"