Δεν έχει διευκρινιστεί αν η έφηβη ευθύνεται για την τριπλή δολοφονία, ή αν έχει πέσει η ίδια θύμα απαγωγής

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό μίας έφηβης, η οποία είναι ύποπτη για τη δολοφονία του πατέρα και της μητέρας της, αλλά και ενός ακόμα γονιού, έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Βόρειας Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ. Οι αστυνομικοί έχουν μοιράσει τη φωτογραφία της νεαρής Κάθλιν Γκούντγουιλ Γιοστ, η οποία έχει εξαφανιστεί μετά το τριπλό φονικό στο σπίτι της. 

Μετά από κλήση που δέχθηκε η αστυνομία, αποκαλύφθηκε η άγρια δολοφονία τριών ενήλικων, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν δύο ανήλικοι, οι οποίοι δεν έφεραν όπλα πάνω τους. Ωστόσο, απουσίαζε η 17χρονη Κάθλιν, για την οποία έχει ξεκινήσει ολόκληρη επιχείρηση για την ανεύρεσή της. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ευθύνεται η ίδια για το φονικό, ή αν έχει πέσει θύμα απαγωγής.

«Είναι θλιβερό να έχουμε καθημερινά δολοφονίες, αλλά είναι τραγικό να εμπλέκονται σε αυτές παιδιά, με θύματα τους γονείς», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα σημάδια δολοφονίας στα κορμιά των θυμάτων είναι εμφανή, ωστόσο δεν γνωστοποίησε τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Η έρευνα γίνεται στη βάση της πολλαπλής δολοφονικής ενέργειας, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ποιος είναι υπεύθυνος. Όπως έγινε γνωστό, τα δύο παιδιά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν ηλικίας 7 και 9 ετών, ενώ οι γείτονες δηλώνουν συγκλονισμένοι και ζητούν από την αστυνομία να λάβει έκτακτα μέτρα.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook