Σε ένα παιχνίδι που μπορούσε να το χάσει αλλά και να το κερδίσει η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έμεινε στο 0-0 με τον Ηλυσιακό, για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Χωρίς τον Βεστάκη, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από προπόνηση της ομάδας, στο αρχικό σχήμα το ΙΝΚΑ δεν είχε καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και κινδύνεψε με παραβίαση της εστίας του στο διάστημα αυτό. Από την άλλη είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Ταταράκη για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ΙΝΚΑ ήταν σαφώς βελτιωμένη και με την είσοδο του Βεστάκη είχε διπλή ευκαιρία με τον ικανότατο γκολτζή να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια τη δεύτερη προσπάθειά του να διώχνει στη γραμμή ο Μέξης.

Οι φάσεις του αγώνα
13’ Σέντρα του Μέξη κεφαλιά του Ιωάννου η μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία του Γεωργίου
25’ Σουτ του Ντεντάκη αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Σηφάκης.
27’ Σπουδαία ευκαιρία για το ΙΝΚΑ. Μπαλιά του Ντεντάκη ο Ταταράκης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και προσπαθεί να περάσει τον Σηφάκη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
34’ Εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Μάλτσι και γύρισμα στον Φλέσσα, το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.
45’ Ο Ιωάννου στρώνει στον Φλέσσα, που κάνει το σουτ και ο Γεωργίου εντυπωσιακά με το ένα χέρι διώχνει σε κόρνερ.
51’ Ωραία ατομική προσπάθεια του Παπαθανασίου που πήγε να αιφνιδιάσει τον Σηφάκη με σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ηλυσιακού απέκρουσε.
52’ Σουτ του Γκουτσίδη μπλόκαρε εύκολα ο Σηφάκης.
54’ Σουτ του Γκουτσίδη ο Σηφάκης με δυσκολία αποκρούει σε κόρνερ.
65’ Ατομική προσπάθεια του Μάλτσι και σουτ που καταλήγει άουτ.
67’ Από εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Σταθινάκη ο Βεστάκης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια με δεύτερη πορεία της δίνει τροχιά προς τα δίχτυα αλλά ο Μέξης διώχνει στη γραμμή.
85’ Σέντρα του Μέξη σουτ του Ξαγοράρη στην κίνηση μπλοκάρει ο Γεωργίου.

Διαιτητής: Πατεμτζής
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης-Δασκαλάκης

Κίτρινες κάρτες: Παληγεώργος (5’), Φλέσσας (17’)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Σταθινάκης (69’ Κυτράκης), Παληγεώργος, Κομπογεννητάκης, Γαλανίδης, Ζντράβκοβιτς (83’ Τσίτας), Ντεντάκης, Ταταράκης, Γκουτσίδης, Παπαθανασίου, Δρακάκης (55’ Βεστάκης).

Ηλυσιακός (Ισίδωρος Σταυριανός): Σηφάκης, Μέξης, Καντούτσης (63’ Σταύρου), Σίσκος, Πιπίνης, Σαμιώτης, Φλέσσας, Στρίγγας (57’ Ξαγοράρης), Μάλτσι, Μιχαλόπουλος, Ιωάννου (78’ Κοντόπουλος).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook