Πληθωρική σε προσέλευση ανθρώπων και σε μουσική υπήρξε η συναυλία που διοργανώθηκε για την στήριξη των συσσιτίων της Ι. Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων.

Ο οικοδεσπότης, Μητροπολίτης Ειρηναίος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για το αγκάλιασμα της εκδήλωσης και τη στήριξη του κοινωνικού έργου της Ι. Μητροπόλεως. Ακολούθως  επέδωσε στον καταξιωμένο καλλιτέχνη λυράρη κ. Βασίλη Σκουλά αναμνηστική τιμητική πλακέτα για την ευγενική και αφιλοκερδή παρουσία του στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια ο νομικός και πρώην συμβολαιογράφος κ. Γιάννης Σαρμάνης αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως και στο πρόσωπο του κ. Βασίλη Σκουλά.

Ο π. Εμμανουήλ Διαμαντάκης, Διευθυντής του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου “Ο Άγιος Νεκτάριος”, ευχαρίστησε αναλυτικά όλους τους χορηγούς και όσους άλλους συνέβαλαν στην διοργάνωση και στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η λύρα του Βασίλη Σκουλά σαγήνευσε το πολυπληθές ακροατήριο ενώ οι μικροί και οι έφηβοι αμαριώτες χορευτές, του Πλατάνου και του Φουρφουρά, του Παραδοσιακού Συλλόγου ΕΡΩΦΙΛΗ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κοινού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος και οι Ιερείς της περιοχής του Αμαρίου, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός, ο πρ. Δήμαρχος κ. Στέφανος Σημαντήρας ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κων/νος Δανδουλάκης, ο λειτουργικός Διευθυντής της Crecotel κ. Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αμαριώτικων Σωματείων Αττικής κ. Στέφανος Αντωνακάκης κ.α.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook