Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του αλλά και το τελικό αποτέλεσμα ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Μαχλάς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ για το ματς με τον Διαγόρα τόνισε : «Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας, είναι σημαντικό ότι δίνουν σε κάθε αγώνα τον καλύτερο εαυτό τους. Εμείς είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε».

Όσο για την συνέχεια το ματς με τον Λεβαδειακό αλλά και την ένσταση που έχει καταθέσει η κρητική ομάδα ο Νίκος Μαχλάς επισήμανε : «Έχουμε το πλεονέκτημα και έχουμε και την ένσταση που εκκρεμεί. Ο Διαγόρας την είχε κάνει πρώτος και μετά και εμείς αλλά δεν είχε δοθεί έκταση από τα Μ.Μ.Ε στο θέμα. Μας ενημέρωσε ο Νίκος Τζώρτζογλου για το θέμα και με τους νομικούς μας κάναμε την ένσταση. Έχουμε δίκιο 100%, αφού είναι παίκτες που αγωνίζονταν σε άλλη ομάδα και δεν έχει τελειώσει η περίοδος αφού δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος της Football League 2 και οι δύο παίκτες ανήκουν στον Φωκικό. Με τους δύο αυτούς βαθμούς που θα πάρουμε θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην άνοδο. Την Πέμπτη θέλουμε και πάλι κοντά τον κόσμο μας αλλά με καλή συμπεριφορά από όλους. Θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τους παρακαλώ να είναι προσεκτικοί ακόμα και σε προκλήσεις που πιθανόν να υπάρξουν. Δεν θέλω να αγχώσω τους παίκτες μας και να λέμε ότι είναι τελικός το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ιδρώνεις πάντα μέχρι το τέλος. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και χρειαζόμαστε μυαλό και ετοιμότητα. Είμαστε το φαβορί, παίζουμε για 2 ή και 3 αποτελέσματα, αλλά η συγκέντρωση μας, το πάθος και η θέληση να είναι για τη νίκη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook