Στις μεγάλες ευκαιρίες που είχε στο δεύτερο ημίχρονο αναφέρθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης, που έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Παράσχου για την ομάδα που έχει φτιάξει.

Η τοποθέτησή του έμπειρου προπονητή του Παναιτωλικού για τον αγώνα: «Ηρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε την ικανότητα αυτής της ομάδας. Ο Γιώργος (Παράσχος) έχει κάνει μια καλή ομάδα. Δεν μπήκαμε όπως θέλαμε στο παιχνίδι και πιστεύω ότι το α' ημίχρονο ανήκει στον Πλατανιά, αλλά στο β' ημίχρονο είχαμε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Βελτιωθήκαμε κατά πολύ και σχεδόν δεν κινδυνεύσαμε. Συγχαρητήρια σε όλους, στους παίκτες μου και στην ομάδα του Πλατανιά».

Για το δεύτερο σερί 0-0 για την ομάδα του: «Αδικο για το ποδόσφαιρο. Μπορούσαν να μπουν κάποια γκολ, αλλά θα σας ρωτήσω... πότε ήταν δίκαιο το ποδόσφαιρο;».

Για το γεγονός ότι στον Πλατανιά υπολόγιζαν αρκετά τον Παναιτωλικό και όπως αποδείχτηκε είχαν δίκιο: «Ορισμένες φορές ο Πλατανιάς έπαιξε αρκετά βιαστικά. Μας έστειλε εύκολες μπάλες στην άμυνα. Το είχαμε ετοιμάσει αυτό το πράγμα. Εάν θα έλεγα κάτι, αυτό είναι ότι στο α' ημίχρονο ο Πλατανιάς βρήκε λίγους χώρους ώστε ν' αναπτυχθεί περισσότερο και μπήκε στην περιοχή μας επικίνδυνα 1-2 φορές. Στο ημίχρονο διορθώσαμε όμως τα πράγματα, μιλήσαμε με τους παίκτες και βρήκαμε πιο καλοί, μοιράζοντας καλύτερα το γήπεδο, το "σκεπάσαμε" καλύτερα. Παραπάνω κριτική δεν αντέχει το παιχνίδι, παρότι ήταν ένα παιχνίδι δυναμικό, καλό, ζωντανό, με ρυθμό».