Τη πόρτα του Τίμου Καβακά χτύπησε σύμφωνα με πληροφορίες η Βέροια η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Σούλη Παπαδόπουλου με τον οποίο τη Δευτέρα έλυσε τη συνεργασία της.

Η Βέροια απευθύνθηκε στο τεχνικό του Πλατανιά με τον οποίο άλλωστε είχαν συνεργαστεί και πέρυσι τέτοια εποχή αλλά μόνο για μέχρι τον Απρίλη, ενώ και κατά το παρελθόν ο Καβακάς είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Ημαθίας και ως ποδοσφαιριστής.

Οι άνθρωποι της Βέροιας προσέγγισαν τον Καβακά ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έγιναν κάποιες διερευνητικές επαφές, αλλά ο νεαρός τεχνικός αρνήθηκε τη πρόταση, χωρίς να παραλείψει παράλληλα να ενημερώσει και την διοίκηση του Πλατανιά για τις εξελίξεις.

Φαίνεται πάντως ότι ο Καβακάς έχει γίνει περιζήτητος, κάτι απολύτως δικαιολογημένα αφού πήρε τη Χανιώτικη ομάδα τελευταία και την έχει φτάσει στη 3η θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο τεχνικός του Πλατανιά ο οποίος κατάφερε μέσα σε τέσσερις μήνες στο Μάλεμε να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά του, πριν από μερικές μέρες είχε πρόταση και από άλλη ομάδα της Βʼ εθνικής. Η απάντησή του πάντως και πάλι η ίδια.: «Όχι»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook