Tον δρόμο του ΠΑΣ Γιάννενα προς την πρώτη κατηγορία θα παλέψει να ακολουθήσει ο ΟΦΗ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μέσος του ΟΦΗ Γιώργος Κατσικογιάννης στον Sentra 103,3.

«Τα Γιάννενα έχουν πάρει μια διαφορά αρκετά καλή από τους υπόλοιπους και θα παλέψουμε τώρα εμείς με τον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό για τη δεύτερη θέση», είπε μεταξύ άλλων ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό: «Φέτος θα πάρει το πιο εύκολο πρωτάθλημα. Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα από όλες τις άλλες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πόσες πιθανότητες δίνει να είναι ο Λεβαδειακός και ο ΟΦΗ στην Super League του χρόνου:

«Πιστεύω οι πιθανότητες να βρεθούν η παλιά μου ομάδα και η νυν στην Α’ Εθνική είναι αρκετές. Το πρωτάθλημα της Β’  Εθνικής είναι πολύ δύσκολο και απρόβλεπτο. Ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο. Η πρώτη θέση, πάντως έχει κριθεί. Τα Γιάννενα έχουν πάρει μια διαφορά αρκετά καλή από τους υπόλοιπους και θα παλέψουμε τώρα εμείς με τον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό για τη δεύτερη θέση».

Για τα σκαμπανεβάσματα μέσα στην χρονιά και αν έχει πρόβλημα ο ΟΦΗ:

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα εκπληκτικό σερί επτά νικών σε ισάριθμους αγώνες, η ομάδα έκανε μια κοιλία, αλλά εμείς την περάσαμε και αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματα μας ξανά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθαν νέοι παίκτες τώρα στην ομάδα που είναι έμπειροι και θα βοηθήσουν πολύ. Νομίζω θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν βρήκε τα πράγματα στην Κρήτη όπως τα περίμενε:

«Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την διοίκηση και από τους φιλάθλους. Με έχουν αγκαλιάσει από πέρσι που ήμουν στην ομάδα. Σκοπός μου είναι να πάρω παιχνίδια γιατί ανήκω στον Ολυμπιακό. Σκοπός μου είναι να πάρω παιχνίδια να γίνω καλύτερος και να επιστρέψω στην ομάδα μου. Αυτό γίνεται, έχω κάνει μέχρι τώρα αρκετά παιχνίδια, είμαι ευχαριστημένος και με την ομάδα και με τον προπονητή που μου δίνει αυτές τις ευκαιρίες».

Για το χτεσινό παιχνίδι με την Καλλιθέα :

«Υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Ήταν πολύ δύσκολο το ματς, ήταν και πολύ άσχημος ο αγωνιστικός χώρος. Τα περισσότερα γήπεδα στην Β΄ Εθνική δεν είναι σε καλή κατάσταση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο και αναγκαστικά να πηγαίνει το παιχνίδι στην δύναμη. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον κόσμο και το περιστατικό που είχε γίνει με την υποδοχή με αυγά της αποστολής στην Κρήτη:

«Έχω ζήσει πολλές τέτοιες καταστάσεις. Είναι κάτι που δεν πρέπει να μας επηρεάζει κι ο κόσμος είναι απαιτητικός εδώ. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Ήταν αρκετά χρόνια στην Α΄Εθνική και ο κόσμος είναι απαιτητικός, θέλει να βγει η ομάδα στην Α΄Εθνική και το θέλουμε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές πάρα πολύ. Η κοιλιά, που κάναμε ήταν αδιανόητη γιατί χάσαμε κάποια παιχνίδια που αν είχαμε πάρει τους βαθμούς θα ήμασταν ψηλά στην βαθμολογία».

Για το ποιους βλέπει εκτός από τα Γιάννενα να ανεβαίνουν:

«Πιστεύω εμείς και ο Παναιτωλικός θα παλέψουμε για την 2η θέση. Ο Διαγόρας πιστεύω θα κάνει μια κοιλιά. Εντάξει η Λιβαδειά είναι από πίσω αλλά πιστεύω εμείς και ο Παναιτωλικός έχουμε καλύτερες ομάδες από τον Λεβαδειακό. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα στην Β΄ Εθνική, εδώ ήρθε ο Πιερικός και μας πήρε ισοπαλία εδώ μέσα στην Κρήτη».

Αν είχε ανάγκη η ομάδα τις μεταγραφές:

«Τις είχε ανάγκη η ομάδα και θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Πονούσαμε πολύ σε κάποιες θέσεις όπως αυτή του στόπερ. Πιστεύω οι προσθήκες του Μπουλούτ και του Γεωργίου που είναι έμπειροι παίκτες θα μας βοηθήσουν. Είχαμε πρόβλημα και στα χαφ και όλοι οι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα μας. Βλέπουμε ότι μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά και μας βοηθάνε».

Για τον Ολυμπιακό:

«Φέτος θα πάρει το πιο εύκολο πρωτάθλημα. Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα από όλες τις άλλες, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και δίκαια είναι στην θέση που είναι. Έχει έναν αξιόλογο προπονητή με αξιόλογους παίκτες και έναν πολύ καλό πρόεδρο και δίκαια είναι στην πρώτη θέση».

Για το αν θα ήθελε να μείνει στον ΟΦΗ εφόσον ανέβει στην κατηγορία:

«Εγώ θα συζητούσα για το καλύτερο για εμένα. Είμαι ένας παίκτης που θέλω να αγωνίζομαι. Το έδειξα που ήρθα πάλι φέτος στον ΟΦΗ, ενώ έκανα προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Ήρθαν κάποιοι παίκτες στην μεσαία γραμμή στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, συζητήσαμε με τον κύριο Βαλβέρδε και αποφασίσαμε να πάω κάπου που να παίζω. Δεν ήθελα να είμαι στον Ολυμπιακό και να είμαι 4η και 5η λύση.

Είμαι 22χρονών , είμαι ένας παίκτης εξελίξιμος, δουλεύω στην προπόνηση και αυτό θα συνεχίσω να το κάνω γιατί θέλω παιχνίδια στα πόδια μου. Μακάρι ν\’ ανέβει ο ΟΦΗ, θα το συζητήσω με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και θα αποφασίσω το τι είναι καλύτερο για εμένα. Εγώ θα ήθελα εφόσον ο ΟΦΗ ανέβει στην Α\’ Εθνική να μείνω στην ομάδα γιατί εδώ μου συμπεριφέρονται πολύ καλά, με πιστεύουν κι έχω πολλές συμμετοχές αυτά τα δυο χρόνια».

Τι έχει αλλάξει για τον Ολυμπιακό από την στιγμή που έφυγε:

«Με την έλευση του κυρίου Βαλβερδε άλλαξαν όλα προς το καλύτερο. Την ήξερε την ομάδα ο κύριος Βαλβέρδε γιατί ήταν πριν ένα χρόνο ξανά. Άλλαξε την ψυχολογία των παικτών και η ομάδα δουλεύει καλύτερα. Ζητάει κάποια πράγματα και οι ποδοσφαιριστές τα κάνουν. Είναι ένας σοβαρός προπονητής με μεγάλη εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα και έχει μπει στην φιλοσοφία της ομάδας».

Για το ότι με τους τραυματισμούς που είχε ο Ολυμπιακός στα χαφ θα μπορούσε να πάρει ευκαιρίες:

«Ήταν κάτι που με στεναχώρησε απ\’ τη μία πλευρά, ότι δεν έμεινα στην ομάδα γιατί ίσως θα μπορούσα να είχα πάρει κάποιες ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς τραυματίστηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές για την ομάδα, αλλά εντάξει θα δούμε το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook