Όπως είχαν προαναγγείλει μετά τη διεξαγωγή του φιλικού ματς στα Περιβόλια, ΑΟ Χανιά και Κισσαμικός, πρόσφεραν το ποσό από τις εισπράξεις για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Γιώργος Ξηρουχάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΧ Ανδρέας Φυντικάκης, παρουσία και του α’ αντιπροέδρου της ΕΠΣ Χανίων και προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Μιχάλη Κοτζαμιχάλη επισκέφτηκαν το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά, προσφέροντας τον φάκελο με τα έσοδα του φιλικού αγώνα.

Ο κ. Ξηρουχάκης απευθυνόμενος προς την υπεύθυνη του παραρτήματος Μάγκυ Αρσενίου-Μανουσέλη τη συνεχάρη για το έργο που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ και υποσχέθηκε ότι και στο μέλλον ο Κισσαμικός θα προβεί σε παρόμοιες κινήσεις: «Μετά από συζήτηση που έκαναν οι δύο διοικήσεις αποφάσισαν τα έσοδα από τον φιλικό αγώνα Κισσαμικός-ΑΟ Χανιά να τα διαθέσουμε στην ΕΛΕΠΑΠ. Θέλουμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε για το πολύ μεγάλο και σημαντικό έργο που επιτελείτε για τα Χανιά, βοηθώντας αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης από εμάς είναι αυτή η μικρή βοήθεια που σας προσφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους των δύο ομάδων, τον κ. Ροκάκη και τον κ. Μελά, που πήραν αυτή την πρωτοβουλία, τους διαιτητές του αγώνα και φυσικά τον κόσμο που παρευρέθηκε στον αγώνα και βοήθησε ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που προσφέρουμε σε εσάς με πολλή αγάπη, σεβασμό και πολλή ευγνωμοσύνη. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τις ομάδες μας και εμείς θέλουμε ανταποδοτικά ως ΠΑΕ Κισσαμικός, όπως έχουμε αποφασίσει, ένα μέρος των εσόδων να πηγαίνει σε σκοπούς αλληλεγγύης και θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις στο μέλλον».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΧ από την πλευρά του ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ γι’ αυτόν τον σημαντικό σκοπό. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να έρθουμε ξανά και μάλιστα σύντομα. Είτε με κάποιες εκδηλώσεις, είτε με νέο φιλικό παιχνίδι, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάνετε».

Η κ. Αρσενίου-Μανουσέλη ευχαρίστησε θερμά τις δύο ομάδες για την κίνησή τους και δήλωσε αναλυτικά: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κίνηση αυτή που έγινε από τις δύο ομάδες. Ειδικά όταν εμπλέκεται ο αθλητισμός με την αλληλεγγύη είναι ένα σημαντικό βήμα για να ενωθούν ομάδες ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους και να δείξουν πως μπορούν να προσφέρουν κάτι όλοι μαζί, που από μόνοι τους δεν θα ήταν εύκολο να επιτευχθεί. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη σύμπραξη αυτή, ομάδων, παραγόντων, παικτών, προπονητών, διαιτητών, κόσμου. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός γιατί ο κόσμος έμπρακτα δίνει τη συνδρομή του και ενισχύει αυτή την προσπάθεια που έγινε με τον φιλικό αγώνα ώστε τα έσοδα να δοθούν σε εμάς. Αυτή η συνδρομή είναι πολύτιμη γιατί μας βρίσκετε σε μία κατάσταση που αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας, που σημαίνει ότι οποιαδήποτε επιπλέον έσοδα είναι σημαντικά για εμάς, γιατί προχωράμε να φτιάξουμε το τρίτο τμήμα της πρώιμης παρέμβασής μας για παιδάκια προσχολικής ηλικίας, τα οποία λόγω κινητικών και άλλων προβλημάτων δεν μπορούν ή δεν έχουν τις υποδομές τις θεραπευτικές, τις σχολικές, παιδικοί σταθμοί, προνήπια ή νήπια κτλ. Άρα θέλουμε ακόμα ένα τμήμα γιατί το έχουμε ανάγκη. Ήδη αυτή τη στιγμή 16 παιδάκια είναι ενταγμένα στο τμήμα μας. Ελπίζουμε σύντομα να ενταχθούν άλλα 7 στο νέο μας τμήμα, που θα κάνουμε όλη την προετοιμασία για να πάνε με το καλό να ενταχθούν στα σχολεία τους. Άρα η συμβολή σας τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολύτιμη γι’ αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο να κάνουμε. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

Η υπεύθυνη της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά, αφού υποσχέθηκε ότι σε παρόμοιο αγώνα στο μέλλον θα υπάρξει και κερκίδα με τα παιδιά που ακολουθούν τα προγράμματα της ΕΛΕΠΑΠ, ξενάγησε τους εκπροσώπους των δύο σωματείων στους χώρους του παραρτήματος.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook