Στην εκδήλωση, ο ΟΦΗ παρουσίασε τη νέα φανέλα της περιόδου 2016 – 2017 που θα «ντυθεί» με την γνωστή διαδικτυακή εταιρεία στοιχηματισμού.

Παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο Talos Plaza, έγινε σήμερα το απόγευμα η επίσημη παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων του συλλόγου. Η βασική εμφάνιση του ΟΦΗ θα είναι εκείνη που βλέπετε στην φωτογραφία ενώ οι άλλες δύο θα είναι, η μια λευκή και πορτοκαλί η τρίτη.

Πολεμαρχάκης: “Στόχος η σκληρή δουλειά”

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης αναφέρθηκε στη νέα συμφωνία της ΠΑΕ αλλά και την φετινή σεζόν ενώ αποκάλυψε ότι σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της έπαιξε και ο Γιάννης Κουράκης.

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, μαζί με τον εκπρόσωπο της Stoiximan, έκανε τα αποκαλυπτήρια των φετινών εμφανίσεων του ΟΦΗ και στην συνέχεια πήρε τον λόγο φανερώνοντας τις προθέσεις της φετινής περιόδου: «Στόχος μας έιναι να δουλέψουμε πολύ και να πάρουμε την άνοδο ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Στην συμφωνία με την Stoiximan βοήθησε αρκετά και ο Γιάννης Κουράκης και θεωρώ πως είναι αρκετά καλή για τον σύλλογο».

“Συνεργαστήκαμε με τον ΟΦΗ γιατί είναι μεγάλη ομάδα”

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος μίλησε για την συνεργασία με τον ΟΦΗ κατά την διάρκεια της σημερινής παρουσίασης της νέας φανέλας. «Η φετινή συνεργασία είναι μόνο η αρχή» τόνισε μεταξύ άλλων.

Όπως τόνισε ο κύριος Κωνσταντόπουλος «συνεργαστήκαμε με τον ΟΦΗ γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή» είπε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια πρόσθεσε πως η συμφωνία είναι διετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook