Παρελθόν από το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ αποτελεί ο Θανάσης Κολιτσιδάκης όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Τη θέση του στο πλευρό του Νίκου Νιόπλια θα πάρει ο Μηνάς Πίτσος.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή Θανάση Κολιτσιδάκη. Ευχαριστούμε τον Θανάση για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, τόσο στην περσινή αγωνιστική περίοδο, όσο και στη φετινή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗ

Με δήλωση του ο Θανάσης Κολιτσιδάκης στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ofi1925.gr ανέφερε ότι: «ευχαριστώ τη διοίκηση και το Νίκο Νιόπλια για την συνεργασία που είχαμε το διάστημα που ήμουν στον ΟΦΗ. Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του και να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ, όπoυ και αξίζει να βρίσκεται».

Η ανακοίνωση για τον Μηνά Πίτσο:

Ο Μηνάς Πιτσος θα είναι ο νέος βοηθός προπονητή του Νίκου Νιόπλια στον ΟΦΗ.

Νιόπλιας και Πίτσος, είχαν συνάντηση την Δευτέρα (10/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο για θέματα που αφορούν την μεταξύ τους συνεργασία.

Είχε προηγηθεί συζήτηση του Μηνά Πίτσου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη και με τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη.

Ο Μηνάς Πίτσος θα διατηρήσει το ρόλο του και ως τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ».

ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΝΑ ΠΙΤΣΟΥ

O Mηνάς Πίτσος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε για την ανάληψη του πόστου του βοηθού προπονητή στον ΟΦΗ, ότι «μου ζητήθηκε από τον πρόεδρο και τον προπονητή, να βοηθήσω την ομάδα και από αυτό το πόστο και θα το κάνω. Ολοι μαζί προχωράμε με στόχο το καλό της ομάδας».