Παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Ηρακλείου οργανώνει η ΠΑΣΕΒΕ την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στος 10 π.μ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Η ΠΑΣΕΒΕ απευθύνεται σε κάθε αυτοαπασχολούμενο, μικροεπαγγελματία, καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Ηρακλείου την Παρασκευή 14/10/2016 στις 10 πμ, θα είμαστε εκεί μαζί με την φτωχή αγροτιά, την ΠΑΣΥ, μαζί με τις λαϊκές επιτροπές.

Φτάνει πια με την φοροληστεια και της «δεύτερης φοράς» «αριστερής κυβέρνησης», αρκετά με την φοροαφαιμαξη και την καταλήστευση του εισοδήματος μας, για να πληρώνονται οι δόσεις στα «κοράκια», για να γεμίζουν με ζεστό χρήμα οι τσέπες των μονοπωλίων, των επιχειρηματικών ομίλων.

Όχι μόνο μας εξοντώνουν με την φορομπηχτική τους πολιτική, αλλά μας συκοφαντούν ως φοροαπατεωνες την  ίδια στιγμή που με νόμους διαγράφουν τεράστια πρόστιμα σε μεγαλοεπιχειρηματίες από παράνομες συναλλαγές, δίνουν νέα προκλητικά προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο.

Κάτω η φοροληστεία. Κατάργηση των αντιλαϊκών φορολογικών νόμων και χαρατσιών. Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο.Απαιτούμε άμεσα:

⦁    Επαναφορά του αφορολόγητου. 20.000 € αφορολόγητο όριο και επιπλέον 5.000 € για κάθε παιδί.

⦁    Κατάργηση της φορολογίας 22% για τις ατομικές επιχειρήσεις και 29% προσωπικές εταιρείες.

⦁    Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45%.

⦁    Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για εισοδήματα μέχρι 20.000 €.

⦁    Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των φόρων στην πρώτη κατοικία.

⦁    Κατάργηση των έμμεσων φόρων και του ΦΠΑ, στα είδη διατροφής, την εκπαίδευση, την υγεία, και τα οικιακά τιμολόγια ενέργειας, ύδρευσης και τηλεπικοινωνίας. Κατάργηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης.

⦁    Μείωση κατά 50% των δημοτικών φόρων και τελών για κέρδη μέχρι 20.000 €, και αύξηση τους για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

⦁    Τα λογιστικά βιβλία μοναδική πηγή προσδιορισμού του εισοδήματος των αυτοαπασχολούμενων, κατάργηση κάθε αντικειμενικού ή αναδρομικού συστήματος φορολόγησης

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/10 10 ΠΜ,ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ"