Παίκτης της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ Μάριος Σκαμνάκης. 
Ο νεαρός παίκτης μπορεί να μην πήρε πολλές ευκαιρίες πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής από τον Βαγγέλη Βλάχο όμως ο προπονητής της κρητικής ομάδας πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του παίκτη και θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει εμπειρίες και παράλληλα να δώσει βοήθειες στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. 
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σκαμνάκη αναφέρει τα εξής : «Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει την παραμονή του αθλητή Μάριου Σκαμνάκη, (Πάουερ φόργουορντ με ύψος 2.01 , 21 χρονών), για ένα ακόμη χρόνο.Ο Μάριος Σκαμνάκης θα αγωνιστεί για 2η συνεχή χρονιά (και τρίτη συνολικά), με τα χρώματα της ομάδας μας». 
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ ο Μάριος Σκαμνάκης δήλωσε χαρούμενος που παρέμεινε στην ομάδα μιλώντας στο επίσημο σαϊτ του σωματείου: «Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα του ΟΦΗ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Με την νέα πρόκληση της Α2 θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, δουλεύοντας πολύ και βοηθώντας την ομάδα μου, στην δύσκολη αποστολή που έχει. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε μια ομάδα με τόσο υπέροχο κόσμο, που σε βοηθά να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό». 
Τελειώνει την Πέμπτη με Σιζόπουλο 
Στο μεταξύ ο ΟΦΗ είναι μια ανάσα στο να κλείσει την δεύτερη μεταγραφή του εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και μετά τον Κερασοβίτη είναι έτοιμος να ανακοινώσει και την απόκτηση του 28χρονου Ελληνοκύπριου γκάρντ (1.93 ύψος) Ανδρέα Σιζόπουλου που την περασμένη Παρασκευή έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Πανερυθραϊκού με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας. 
Ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ Μάνος Ξημέρης θα μεταβεί στην Αθήνα αύριο το πρωί προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές με τον Σιζόπουλο που έχει συμφωνήσει προφορικά με την κρητική ομάδα από το περασμένο Σάββατο όπως είχαμε γράψει στο «www.flashnews.gr» . 
Μετά την προσθήκη του Σιζόπουλου ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ζητήσει από τον Μάνο Ξημέρη ο ΟΦΗ να κάνει ακόμη τρεις μεταγραφές αποκτώντας δύο έμπειρους σέντερ και έναν παίκτη που θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στη θέση του σμολ φόργουορντ. 
Για την τελευταία θέση διακαής πόθος του Βαγγέλη Βλάχου είναι ο 35χρονος Αμερικανός Ντάρελ Λιούις που πέρυσι αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με την ΑΕΚ Άργους στην Α2 κατηγορία. 
Στις 29 Ιουλίου πέφτει η σεζόν για τις Ακαδημίες 
Την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 19:00, ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική σαιζόν, για τις Ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ. Την ίδια μέρα μάλιστα θα γίνουν κάποιες εκδηλώσεις, ώστε η χρονιά να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο. 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Παρασκευής περιλαμβάνει: Εκπαιδευτικά διπλά από ομάδες των Εφήβων, Παίδων, παμπάιδων, Μινι,Junior, Παγκορασίδων. Θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός βολών, ενώ θα βραβευθεί και η ομάδα των παμπαίδων Β΄που κατέλαβε την 2η θέση στην τελική φάση του τουρνουά των Παμπαίδων.

Τέλος αναμένεται μετά τις εκδηλώσεις, το καθιερωμένο \”μπάρμπεκιου\”, ενώ το παρόν αναμένονται να δώσουν μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καθώς και ο προπονητής της αντρικής ομάδας ,Βαγγέλης Βλάχος. Η έναρξη της νέας σεζόν για τις Ακαδημίες του ΟΦΗ ορίστηκε στις 29 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook