Το Επιμελητήριο Ηρακλείου πρόκειται να επιχορηγήσει επιχειρήσεις – μέλη του  για να  συμμετάσχουν στην έκθεση GRECKA PANORAMA 2016, η οποία θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία της Πολωνίας 2-4 Δεκεμβρίου 2016.

Λόγω περιορισμένου χρόνου και χώρου, αλλά και αυξημένης ζήτησης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, στο  e-mail: [email protected], αποστέλλοντας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου αίτηση συμμετοχής, καθώς και την απόδειξη της προκαταβολής στην εταιρεία με την οποία έχουν επιλέξει να συμμετάσχουν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου. Υπεύθυνη κα. Εβελίνα Μπάκιντα, τηλ: 2810-247021.

Η Έκθεση διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Σκανδιναβία και Πολωνία, ξεπερνώντας πέρυσι στη Βαρσοβία τους 5000 επισκέπτες, οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφερόταν για Ελληνικά και Κυπριακά Προϊόντα και Υπηρεσίες. Φέτος, η έκθεση συνδέει τη Γαστρονομία με τον Τουρισμό διοργανώνοντας παράλληλα  Food Festival.

Να σημειωθεί ότι η οικονομία της Πολωνίας είναι η 8η στην Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 2,9% και 39 εκατομμύρια καταναλωτές, με μεγάλο ποσοστό νέων στη μεσαία τάξη. Πέρυσι, ο αριθμός των Πολωνών επισκεπτών στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 50% από την προηγούμενη χρονιά, ενώ την περίοδο 2009-2014 οι Ελληνικές εξαγωγές στην Πολωνία έφτασαν τα 300.000.000€.