Την προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και προβολής των Κρητικών προϊόντων στην εσωτερική αλλά και τη διεθνή αγορά συνεχίζει το Επιμελητήριο Ηρακλείου χρηματοδοτώντας τη συμμετοχή τους σε δύο αξιόλογες Εκθέσεις.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου – μέλος του Enterprise Europe Network - καλεί τις επιχειρήσεις  μέλη του να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στις παρακάτω Εκθέσεις, παρέχοντας την κάλυψη μέρους των εξόδων τους. Πρόκειται για τις Εκθέσεις:

α) 26η DETROP 2017. Θα διεξαχθεί από 3 έως 6 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση εστιάζει στα Τρόφιμα, Ποτά, Μηχανήματα, Εξοπλισμό & Συσκευασία και πραγματοποιείται παράλληλα με την 6η Διεθνή Έκθεση Οίνου. Η έκθεση περιλαμβάνει σαλόνι για την Ελιά και το Ελαιόλαδο, καθώς και σαλόνι για τα Αποστάγματα.

β) FOOD EXPO 2017. Θα διεξαχθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στo Metropolitan Expo Centre στην Αθήνα. Πρόκειται για επαγγελματική έκθεση τροφίμων – ποτών με πάνω από 1.200 εκθέτες, η οποία προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών από το χώρο του χονδρεμπορίου, λιανεμπορίου και catering.  Η έκθεση περιλαμβάνει ειδικό χώρο Oenotelia για το κρασί. Για το 2017 τιμώμενη χώρα είναι η Ισπανία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Έκθεση της προτίμησής τους πατώντας ΕΔΩ ή στον σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα www.ebeh.gr, το αργότερο μέχρι 31 Οκτωβρίου 2016. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για επιπλέον πληροφορίες ή  διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου. Υπεύθυνη κα Εβελίνα Μπάκιντα, e-mail: [email protected], τηλ.: 2810-247021 και 2810 247049.