Ο αναιμικός ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου έδωσε την θέση του στον ανώτερο του δευτέρου και κέρδισε τον ΑΟ Χανιά με γκολ του Χαντί στο φιλικό πρόβα – τζενεράλε.

Με το πρωτάθλημα να φημολογείται ότι θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, ο ΟΦΗ έδωσε, ενδεχομένως, το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκαν νωθροί με την εικόνα του ΟΦΗ να είναι πολύ κακή και να μην μπορεί να πλησιάσει στην περιοχή του Αθανασίου. Αυτό συνέβη στο 26′ όταν ο Βουό κέρδισε το πέναλτι όμως η εκτέλεση του ήταν πολύ άσχημη με αποτέλεσμα να αποκρούσει εύκολα ο Αθανασίου. Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε και αρκετά αμυντικά προβλήματα με τους Λύρα, Σταματή να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να δώσουν προβάδισμα στον ΑΟΧ.

Με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Νιόπλιας πέρασε στο παιχνίδι τους Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Μάνο με τους δύο πρώτους να συνεργάζονται στο 48′ και τον πρώτο να σκοράρει με πολύ ωραίο πλασέ. Η εικόνα του ΟΦΗ βελτιώθηκε αρκετά στο δεύτερο 45λεπτο και είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια του. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 77′ όταν ο Όστοϊτς με μια ανόητη ενέργεια ανέτρεψε τον Μάνιας με τον Τσαγκαράκη να δίνει πέναλτι υπέρ του ΑΟΧ. Ο Τσουκάνης ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Δαύκος έπεσε στην αριστερή του γωνία διατηρώντας το 0-1.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook