Τις ευχαριστίες του στον Κισσαμικό, για την αποδοχή της πρόσκλησης του Πανθηραϊκού για το φιλικό παιχνίδι στη Σαντορίνη, εξέφρασε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Ο Ηρακλειώτης προπονητής του Πανθηραϊκού έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού, λέγοντας τα εξής: «Ευχαριστούμε τον Κισσαμικό, ευχαριστώ προσωπικά τον Αντώνη Ροκάκη και τον κ. Μπαξεβάνο, τον φίλο μου, που μας έκαναν την τιμή να έρθει η ομάδα στη Σαντορίνη γι’ αυτό το φιλικό. Ήταν ένα ανταγωνιστικό φιλικό, ιδιαίτερα χρήσιμο και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι ήταν καλό παιχνίδι, είχε ρυθμό, παρά τις δύσκολες συνθήκες με τον αέρα που υπήρχε στο γήπεδο και υπήρξαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Θα κρατήσω ότι διατηρήσαμε το “μηδέν” στην άμυνα με μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, είχαμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι, καλή οργάνωση και υπήρξαν θετικά συμπεράσματα. Ο Κισσαμικός θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ καλή ομάδα στο πρωτάθλημα, αν και πιστεύω να έχει κάποια… θεματάκια επιθετικά σε κλειστές άμυνες, που προσπαθήσαμε με αυτόν τον τρόπο να τον αντιμετωπίσουμε. Αλλά πιστεύω το ρόστερ του και ο προπονητής του είναι ιδιαίτερα ικανοί γι’ αυτήν την κατηγορία».

Για τις δυνατότητες και τους στόχους της ομάδας του: «Ξέρω ότι είμαστε καλή ομάδα. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, με πολλά παιχνίδια εκτός έδρας. Μας πήγε λίγο πίσω η ήττα στη Ρόδο από τον Ιάλυσο, όπου αυτό ήταν στην ουσία το αρνητικό αποτέλεσμα που φέραμε, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα με την πάροδο του χρόνου θα βρεθεί ψηλά και στις υψηλές θέσεις, γιατί έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook