Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνει και φέτος Τελετή Βράβευσης των Αθλητριών & Αθλητών των Χανίων για τις αγωνιστικές τους διακρίσεις σε Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς, Βαλκανικούς και Πανελλήνιους αγώνες, καθώς και των Αθλητικών Συλλόγων της Π.Ε. Χανίων για την αγωνιστική τους δραστηριότητα, κατά το έτος 2015.

Η «ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΗ 2016» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. 

Παρακαλούνται οι Αθλητικοί Σύλλογοι της Π.Ε. Χανίων, όπως μας ενημερώσουν για τις αγωνιστικές διακρίσεις των αθλητών / τριών τους, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  21 Οκτωβρίου 2016 για τις παρακάτω επιδόσεις: 
Α)  Ποιες αγωνιστικές διακρίσεις κατέκτησαν οι αθλητές/τριες τους στις κατηγορίες: Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων, σε κάθε άθλημα που καλλιεργείται από αναγνωρισμένες ομοσπονδίες. 
•    1η – 6η νίκη σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα
•    1- 6η νίκη σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα
•    1η- 6η νίκη σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα
•    1η- 3η νίκη σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα
•    Κατάρριψη Πανελλήνιου Ρεκόρ

Οι διακρίσεις των αθλητών να είναι ταξινομημένες ανά διάκριση  από την μεγαλύτερη προς την μικρότερη π.χ. πρώτα οι Παγκόσμιες νίκες ανά αθλητή κ.ο.κ.  

Β)     Ποιοι Αθλητικοί Σύλλογοι κατέκτησαν 1η – 3η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη αξιολόγησης της Ομοσπονδία τους.

Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να στείλουν τα παραπάνω στοιχεία σε ηλεκτρονική μορφή, στο e-mail: [email protected], συνοδευόμενα από σύντομο επικαιροποιημένο ιστορικό και (4) φωτογραφίες από τις δράσεις του Σωματείου τους.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook