Δε θα σας παρεξηγούσε κανείς αν λέγατε ότι αυτά τα δύο αδέρφια δεν είναι δίδυμα! Άλλωστε η σωματική τους διάπλαση συνηγορεί για το αντίθετο!

Κι όμως είναι δίδυμοι!

Σήμερα, αναφέρει σε άρθρο του το newsbeast.gr, γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια μαζί. Ο μικρότερος από τους δύο Tarun Chungh, ο οποίος ζυγίζει 4,9 κιλά σε αντίθεση με τον αδερφό του, Kian, ο οποίος ζυγίζει 9 κιλά έμεινε για περισσότερο από ένα χρόνο στο νοσοκομείο εξαιτίας προβλημάτων στην υγεία του.

\"\"Γεννήθηκαν εσπευσμένα με καισαρική στις 33 εβδομάδες, πέρυσι τον Ιούλιο, όταν ένας υπέρηχος έδειξε ότι κινδύνευε η υγεία του Tarun.

Πάσχει από το σύνδρομο Noonans, μια σπάνια ασθένεια, που οι γιατροί στο νοσοκομείο Princess Anne Hospital στο Southampton δεν είχαν αντιμετωπίσει ξανά.

Είχε τρύπες στο λεμφικό του σύστημα, που σημαίνει ότι τα πνευμόνια του γέμιζαν με υγρό και οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς του ότι δεν είχε πολλές πιθανότητες επιβίωσης.

Τους είπαν ότι θα έκλειναν τα μηχανήματα γιατί ο Tarun υπέφερε πολύ.

Τελικά ο μικρός τα κατάφερε και ύστερα από πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο γύρισε στο σπίτι μαζί με την οικογένειά του.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook