Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή στα γραφεία της Περιφέρειας ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρoς Θεοδωράκης.

Στη συνάντηση, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε ότι τα προβλήματα στη χώρα είναι πάρα πολλά με ευθύνες πολλών, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Χρειάζεται συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, απάντησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

“Με τον Περιφερειάρχη δεν τα λέμε μόνο όταν έρχομαι στο Ηράκλειο, έχουμε συνεχή επικοινωνία, επαφή και συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κρήτης”, δήλωσε μετά την συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο επικεφαλής του Ποταμιού Στάυρος Θεοδωράκης, προσθέτοντας παράλληλα ότι η Περιφέρεια Κρήτης αποτελεί πρότυπο για όλη τη χώρα.

“Συζητήσαμε κυρίως πράγματα που αφορούν τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας”, συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για ενδεχόμενη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι είναι ανάγκη να υπάρξει ένα μεγάλο κίνημα αλλαγής που θα σαρώσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγίες, ενώ συμπλήρωσε πως “σημασία δεν έχει να τα βρούμε μόνο με το ΠΑΣΟΚ αλλά να πείσουμε με τον πολιτικό μας λόγο ευρύτερα τους προοδευτικούς πολίτες”.

Τέλος ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε ότι “ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποφύγει τις εκλογές, εαν πρώτα δεν αποκτήσει το δικό του κομματικό στρατό στο κράτος, όπως προσπάθησε άλλωστε να κάνει και με τη δικαιοσύνη”.

Επίσης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση και τις εκκρεμότητες των μεταρρυθμίσεων που έχει συμφωνήσει με τους εταίρους συμπληρώνοντας πως η χώρα έχει ανάγκη τα χρήματα.

Τον κ. Θεοδωράκη συνοδέυουν ο βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλης, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού Μαργαρίτα Κεσούλη και το στέλεχος της νεολαίας Μαρία Δαμανάκη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook