Μετά τα σχόλια του Νίνο για τον Αντώνη Βαρδή, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του μουσικοσυνθέτη, ο τελευταίος έδωσε την απάντησή του στον 30χρονο τραγουδιστή, μέσω της εκπομπής «Summer Live».

«Γιατί πληγώθηκε τόσο πολύ; Δεν είπα κάτι άσχημο για τον Νίνο. Απλά είπα ότι είναι κρίμα τα νέα παιδιά να έχουν ως πρότυπο αυτούς τους τραγουδιστές σαν τραγουδιστές, και όχι σε σχέση με το τι έχει κάνει ο Νίνο στη ζωή του ή τι έχει κάνει η Τάμτα» εξήγησε ο Αντώνης Βαρδής. «Μου κάνει εντύπωση. Δεν θα ήθελα να στενοχωρήσω αυτά τα δύο παιδιά, που τα ξέρω κιόλας. Απλά έχω στενοχωρηθεί γιατί πάντα τα νέα παιδιά έλεγαν ότι θέλουν να γίνουν σαν τον Καζαντζίδη ή σαν τον Νταλάρα ή σαν την Αλεξίου. Τέτοια ονόματα χρησιμοποιούσαν και ξαφνικά έχουν επηρεαστεί πολύ από το ραδιόφωνο που παίζει πιο πολύ νέους καλλιτέχνες».

«Αν ήμουν εγώ ο Νίνο, θα αισθανόμουν ότι μπήκα τελευταία στον χώρο, έχω κάνει κάποια πράγματα, με αγάπησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και βοήθησαν να με αγαπήσει και κάποιος κόσμος, αλλά ακόμα θα αισθανόμουν μαθητής. Δηλαδή, όταν ένας Γιάννης Πάριος, μετά από 40 χρόνια, σου λέει ότι “μπαίνω στο στούντιο κι έχω άγχος”, εξυπακούεται ότι και ένας τέτοιος άνθρωπος έτσι θα έπρεπε να αισθάνεται», ενώ όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι έχει βοηθήσει τον Νίνο στα πρώτα του βήματα, απάντησε: «Δεν ξέρω αν βοήθησα να αναδειχθεί. Ήταν η θέση μου τέτοια (ως κριτής του Fame Story, όπου συμμετείχε ο Νίνο), που έπρεπε να πω κάποια καλά λόγια για τα παιδιά για να τους ανεβάσουμε το ηθικό. Αν ήθελα να τον βοηθήσω, θα του πρότεινα αμέσως να κάνουμε τραγούδια μαζί. Δεν του πρότεινα ποτέ. Έχω τους λόγους μου. Όταν σε τραγουδάνε πολύ καλοί τραγουδιστές, έχεις τον πήχη ψηλά».

Και τέλος, εξηγώντας ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Νίνο, σχολίασε: «Μπορεί ο Νίνο, επειδή είναι στον χώρο οκτώ χρόνια, να αισθάνεται ότι είναι καταξιωμένος και ότι είναι μέσα στα πράγματα, για μένα όμως δεν είναι έτσι. Για παράδειγμα, εγώ δεν αισθάνομαι ότι ο γιος μου, ο Γιάννης, που έχει πουλήσει δεκαπλάσιες χιλιάδες από τον Νίνο ή την Τάμτα, είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης. Τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook