Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από τη γέννηση της κόρης της, και η Κατερίνα Λάσπα όχι απλά έχει επαναφέρει πλήρως το σώμα της, αλλά είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ.

Η 36χρονη παρουσιάστρια περνάει ακόμα ένα καλοκαίρι στη Μύκονο, όπου ο σύζυγός της, Νεκτάριος Νικολόπουλος, δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ενώ μαζί τους βρίσκεται και η 11 μηνών κορούλα τους. Μαμά και κόρη επισκέπτονται συχνά το εστιατόριο «Φτελιά»του Νεκτάριου, στην ομώνυμη παραλία του νησιού.

\"\"

Η Κατερίνα Λάσπα, που μέχρι τα 18 της ασχολούνταν με την κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού, πήρε μόνο 8 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της: «Με τη γέννα έχασα κατευθείαν πέντε κιλά. Αν και μου έμεναν μόνο τρία επιπλέον, με ενδιέφερε να χάσω λίπος και να αποτοξινώσω τον οργανισμό μου. Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν έχουν σημασία τα κιλά, αλλά πόσο λίπος κουβαλάς» δήλωσε η ίδια τον περασμένο Δεκέμβριο στο περιοδικό OK! προσθέτοντας: «Η ανατομία του σώματός μου, λόγω της κολύμβησης, με βοήθησε και δεν αντιμετώπισα προβλήματα τοπικού πάχους. Δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου διαφορετικό απ’ ό,τι τον έχω συνηθίσει. Γι’ αυτό και όταν πριν από οκτώ χρόνια είχα ξαναπάρει δέκα κιλά, επανήλθα με σωστή διατροφή και συστηματική γυμναστική».

\"\"

\"\"

\"\"

\"Κατερίνα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook