Με ένα δυσάρεστο θέαμα ήρθε αντιμέτωπη σήμερα το πρωί η πρόεδρος υλοποίησης δράσεων πολιτισμού των “Νεραϊδών” όταν επισκέφθηκε τον αποθηκευτικό χώρο του συλλόγου που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό Κοντόπουλων στα Κεραμειά και διαπίστωσε οτι ο χώρος είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται σίγουρα για εμπρησμό καθώς δεν υπήρχε τίποτα μέσα που θα μπορούσε να προκαλέσει τόσο μεγάλη καταστροφή.

Αντικείμενα, επιπλα , ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, μια μηχανή μεσαίου κυβισμού, προβολείς έγιναν στάχτη ενώ από την μανία των “αγνώστων¨καταστροφέων δεν γλύτωσαν τα είδη υγιεινής των τουαλετών, το ντεπόζιτο νερού καθώς κι εξωτερικοί προβολείς του χώρου

“Άνανδρη επίθεση”

Ως “Άνανδρη επίθεση” χαρακτηρίζει τον εμπρησμό η πρόεδρος της ομάδας σε επικοινωνία που είχε μαζί της το Flashnews.gr

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την κ.Σωτηράκη η πυρκαγιά ξέσπασε μάλλον προχθές το βράδυ καθώς αν ήταν σήμερα θα υπήρχαν ακόμα “απομεινάρια”. Κανένας δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό στην περιοχή καθώς σε ακτίνα δυο χιλιομέτρων δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.

Ο σύλλογος “Νεραϊδών” δραστηριοποιείται κυρίως στην διεξαγωγή συναυλιών ενώ συνεργάστηκε πολλές φορές με το χωριό των Κοντόπουλων.

“Μας είπαν οτι ήρθαμε στο Far West των Χανίων”

“Όταν πήγαμε εκεί μας είπαν οτι πηγαίναμε στο Far West (άγρια δύση) του νομού.Δεν υπολογίσαμε σε αυτό άλλα ότι είναι ένας όμορφος χώρος που αξίζει να αξιοποιηθεί.

“Η προσωπική μου πεποίθηση είναι οτι όταν σέβεσαι τους ανθρώπους σε σέβονται, πήγαμε να κάνουμε κάτι καλό για τον τόπο και μας επιτέθηκαν με τέτοιο τρόπο θρασύδειλο και ύπουλο.Δεν ήταν αντρίκιο φέρσιμο. Μέχρι σήμερα δεν μας είχε ενόχληση ποτέ κανείς και από κανένα δεν απειληθήκαμε, ούτε καν γνωρίζαμε οτι κάποιος πιθανόν ενοχλείται.

“Είναι προφανές ο,τι ενοχλήσαμε με την αθρόα προσέλευση του κόσμου στις δράσεις πολιτισμού, παραβιάσαμε το άβατο της περιοχής καθώς δεν αφήνουμε τους “καπεταναίους” της περιοχής επιδίδονται ανενόχλητοι στις άνομες πράξεις τους.”

Το ανακριτικό της πυροσβεστικής Χανίων θα αναλάβει να ρίξει φώς στην υπόθεση

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook