Μια ακόμα σημαντική δωρεά φαρμάκων από τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου και του Ροταριανού Ομίλου Παρίσι – Μονμάρτης, πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι Γάλλοι Ροταριανοί συγκέντρωσαν φαρμακευτικό υλικό αξίας 10.000 € περίπου και σε συνεννόηση με τον Ρ.Ο. Ηρακλείου, μέλη του οποίου είχαν επίσης συγκεντρώσει φάρμακα, επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου και τα δώρισαν με σκοπό να διατεθούν σε δικαιούχους που έχουν ανάγκη.

Τους Ροταριανούς από την Γαλλία και τα μέλη του Ρ.Ο. Ηρακλείου υποδέχτηκαν η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Εύη Αποστολάκη, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. και Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ντουλάκης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννης Κοτσυφός, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τους εθελοντές για την ευγενική τους χειρονομία. Παράλληλα, τους εξήγησαν τον τρόπο λειτουργίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαλεβιζίου και των άλλων κοινωνικών δομών του Δήμου και τους κέρασαν ρακή και παραδοσιακά εδέσματα.

Ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Ηρακλείου Νικόλας Σπετσίδης ευχαρίστησε τα μέλη της Δημοτικής Αρχής για τη φιλοξενία και δεσμεύτηκε ότι με κάθε διαθέσιμο τρόπο, ο Όμιλος θα βρίσκεται δίπλα στο Δήμο και στις ανάγκες των κοινωνικών δομών του.