Την αντίθεσή του στην επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Νομού Χανίων.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος στην ανακοίνωση:

“Ενώνουμε την φωνή μας με τους χιλιάδες εργαζόμενους και πολίτες που εναντιώνονται στην επίσκεψη Ομπάμα . Η επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στις 15 και 16 Νοεμβρίου, μέρες τιμής και μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για το λαό μας και την ιστορία του. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει να μας πείσει ότι οι “φονιάδες των λαών” είναι μια ειρηνική, φιλική και συμμαχική δύναμη. Δεν ξεχνάμε τις Χούντες, την Κύπρο, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Γιουγκοσλαβία, τη Συρία. Δεν ξεχνάμε ότι οι Η.Π.Α. είναι υπεύθυνες για πολέμους, δικτατορίες, για την καταπάτηση των δημοκρατικών ελευθεριών.

Η τωρινή κυβέρνηση συνεχίζοντας τις πολιτικές των προηγούμενων , εμπλέκεται όλο και πιο βαθιά στην πολιτική αυτή, ενώ παράλληλα εξωραΐζει κυνικά την πολιτική των ΗΠΑ, δημιουργώντας αυταπάτες ότι ο Ομπάμα έρχεται για να “βοηθήσει” στην μείωση του χρέους. Καλούμε τους εργαζόμενους στους Δήμους όλου του νομού Χανίων να συμμετέχουν και να διαδηλώσουν ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα και να τον κρίνουν ανεπιθύμητο. 

• ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
• ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΟΥΣ
• ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΌ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
• ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ «ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΩΝ», ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ
• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook