Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σε συνεργασία με το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου  Ιεράπετρας σας προσκαλούν να συμμετέχετε στις Ομάδες Γονέων που θα συσταθούν στα πλαίσια των συνοδευτικών μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) με θέμα «Ζώντας με παιδιά και εφήβους – ο ρόλος του γονέα». 

Η ομάδα απευθύνεται σε γονείς παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου και θα συντονίζεται από έμπειρο κλινικό ψυχολόγο, ο οποίος θα συζητήσει τις απορίες και τους προβληματισμούς των γονέων σε ζητήματα που αφορούν στις συμπεριφορές των παιδιών και των εφήβων και θα δώσει πρακτικές συμβουλές για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. 

Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων (δίπλα από την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη») στις 19 Νοεμβρίου καθώς επίσης και τα Σάββατα  3, 10 και 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 11:00-13:00.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας οδός Ομηρείας 8 4ος όροφος και την αρμόδια υπάλληλο, κ. Ηρώ Λαμπράκη Βαρδάκη στο τηλ. 2842 341348. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook