Τον προβληματισμό και την αγανάκτησή του για τα όσα συμβαίνουν στη Football League εξέφρασε με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά Γιώργος Μελάς.

Ο επικεφαλής της διοίκησης του ΑΟΧ στη δήλωσή του παρουσιάζει τις προθέσεις του για αποχώρηση από την ομάδα σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι αναφορικά με τα έσοδα της ΠΑΕ (χορηγίες, τηλεοπτικά, βοήθεια τοπικών φορέων, μετόχων, φιλάθλων και φίλων –όπως αναφέρει). Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δηλών παρών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα σταθώ στην ομάδα με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Μετά τον λόγο έχουν οι ιδιοκτήτες (μέτοχοι) της ομάδας».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος και απογοητευμένος με όσα συμβαίνουν στον χώρο της Football League. Το καλοκαίρι πήρα μία μεγάλη πρωτοβουλία να αναλάβω τις τύχες της ιστορικής ομάδας του ΑΟ Χανιά. Εισέπραξα από όλους τους εμπλεκόμενους στην ΠΑΕ (μετόχους, παράγοντες, φίλους και φιλάθλους) μόνο υποσχέσεις.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες και αν δεν αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά στα έσοδα της ΠΑΕ (χορηγίες και τηλεοπτικά Football League, βοήθεια των τοπικών φορέων, μετόχων, φιλάθλων και φίλων) για να μπορέσει να λειτουργήσει η ομάδα, δεν είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω.

Δηλώνω παρών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα σταθώ στην ομάδα με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Μετά τον λόγο έχουν οι ιδιοκτήτες (μέτοχοι) της ομάδας.

Μετά τιμής,

ο πρόεδρος Γιώργος Μελάς