Δύο προαναγγελθέντα «διαζύγια» ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές από την Κρήτη και την Παναχαϊκή πήραν ξανά επίσημη μορφή. Από τις 20 Μαϊου είχε η αχαϊκή ΠΑΕ ανακοινώσει την πρόθεση της για λύση του συμβολαίου του Γιώργου Πιθαρούλη αλλά και για παραχώρηση του Ντίνου Πάγκαλου (Παναχαϊκή: Στην έξοδο ο Πάγκαλος, τέλος και ο Πιθαρούλης).

Με δεδομένο ότι υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Μουράτ Σεροπιάν να παίρνει την θέση του Ηλία Φυντάνη υπήρξε επανεξέταση των περιπτώσεων των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονταν από τον πρώην τεχνικό των Αχαιών. Αλλά ουσιαστικά τα δεδομένα δεν άλλαξαν και κατόπιν εισηγήσεως του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά, μεταξύ άλλων ομάδων, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Πιθαρούλη αλλά και το «πωλητήριο» ουσιαστικά που μπήκε στον Πάγκαλο.

Αναλυτικά η μακροσκελής ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Κατόπιν αποφάσεως του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν αποφασίστηκε να λυθούν τα συμβόλαια και να μείνουν ελεύθεροι οι εξής ποδοσφαιριστές :

Βλασόπουλος Νικόλαος, Γερασιμόπουλος Ανδρέας, Δημογιάννης Σπυρίδων, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Τρύφωνας, Λουμπαρδέας Νικόλαος, Πιθαρούλης Γεώργιος, Σεϊτάι Ανδρέας, Χάχαλης Αθανάσιος

Ο Γεώργιος Δελαπόρτας ζήτησε μεταγραφή και του ζητήθηκε να φέρει ομάδα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή περιμένει επίσης πρόταση και από τον Πάγκαλο Κωνσταντίνο.

Επίσης ο Σαμπανέι Θεόδωρος μένει ελεύθερος.

Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την τακτοποίηση των υποχρεώσεων της προς το ΙΚΑ και την εφορία:

Τις υποχρεώσεις της προς το ΙΚΑ και την εφορία κατέβαλε η ΠΑΕ Παναχαϊκή ώστε να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και να συμπληρώσει τον φάκελο αδειοδοτήσεως.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί από την Αχαϊκή τράπεζα και η έκδοση εγγυητικής επιστολής των 70.000 ευρώ που απαιτείται για να συμμετάσχει η ΠΑΕ Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας έδωσε προσωπικές εγγυήσεις».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook