Τους εαυτούς τους αδικούν με βάση την εικόνα τους στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι παίκτες του Κισσαμικού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Η τοποθέτηση του αρχηγού του Κισσαμικού που έκανε σπουδαία εμφάνιση, αλλά δεν ήταν αρκετή για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα: «Παίζαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης. Προσπαθήσαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, δεν ήταν εφικτό όμως. Παλέψαμε, αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια, τα οποία είναι πάρα πολύ δύσκολα. Πιστεύω ότι αδικούμε του εαυτούς μας που είμαστε σε αυτή τη θέση. Ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα ανακάμψουμε και θα ανέβουμε βαθμολογικά».

Για τα συναισθήματά του που η σπουδαία του εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε από το θετικό αποτέλεσμα: «Αφήνει μία πίκρα. Όλη η ομάδα προσπάθησε, δεν ήμουν μόνο εγώ, προσπαθήσανε όλα τα παιδιά. Δεν πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν πειράζει, δεν βάζουμε κάτω το κεφάλι, συνεχίζουμε για να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Για τις δικές του εκπληκτικές εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων: «Για μένα στόχος είναι να είμαι σε κάθε αγώνα καλός. Να βοηθάω την ομάδα μου ώστε να παίρνει αποτελέσματα. Κάνω εγώ τις αποκρούσεις, με βοηθάνε οι αμυντικοί, όλοι οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε και δείχνω αυτό το πρόσωπο. Είναι η καθημερινή δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση και μας βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook