Μετά από δύο χρόνια απουσίας από την Σούπερ Λίγκα ο ΟΦΗ επιστρέφει από το Σαββάτο το βράδυ εκεί όπου ανήκει δηλαδή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Ο σημερινός αγώνας με την Δόξα Δράμας που είχε οριστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ από την στιγμή που ο αντίπαλος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με μόλις έξι παίκτες με αποτέλεσμα η κρητική ομάδα να πάρει τη νίκη με 3-0 στα χαρτιά από την Δόξα Δράμας .
Μια νίκη που την χρειαζόταν ούτως η άλλως ο ΟΦΗ για να σφραγίσει από σήμερα και μαθηματικά την επάνοδο του στην Σούπερ Λίγκα με το τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα που θα γίνει την Δευτέρα να έχει πλέον καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. 
Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ πιθανόν αν το επιτρέψει η Ένωση Β΄ -Γ΄ Εθνικής να πραγματοποιηθεί στην έδρα του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» ώστε να αποτελέσει μια φιέστα και για τον κόσμο της κρητικής ομάδας και κάθε φίλαθλος του ΟΦΗ να μπορέσει να πει και από κοντά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πραγματικούς πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που κατάφεραν κάτω από αντίξοες συνθήκες να επιτύχουν τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. 
Για την ιστορία η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάσσονταν ο ΟΦΗ στο σημερινό ματς με την Δόξα Δράμας αν αυτό γινόταν ήταν η εξής : Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κατσικογιάννης, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Παπουλής, Καμπάνταης, Ζαχαράκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook