Καταιγιστικός ήταν ο Λεβαδειακός στο άλλο ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέϊ οφ καθώς κέρδισε άνετα με 4-0 την ομάδα του Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής. 
Με αυτή τη νίκη ο Λεβαδειακός ουσιαστικά εξασφάλισε την δεύτερη θέση των πλέϊ οφ αφού θα πρέπει να χάσει με 4-0 από την ελλιπέστατη Δόξα Δράμας την Δευτέρα το βράδυ στην 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέϊ οφ για να καταταγεί στην 3η θέση της βαθμολογίας. 
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα το σκορ για τους Βοιωτούς άνοιξε μόλις στο 5΄ λεπτό της αναμέτρησης με σουτ ο Ζουρούδης , ενώ ο Ταραλίδης με φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 23΄ με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει με τον Λεβαδειακό να προηγείται με 2-0 του Διαγόρα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα σημείωσε άλλα δύο τέρματα στο 50΄ με σουτ του Μουλόπουλου και στο 70΄ με σουτ του Βασιλείου κάνοντας το τελικό 4-0 . 

Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης (30\’ λ.τ Πασχαλάκης), Μουλόπουλος (65\’ Λουτσιάνο), Σωτήρχος, Νικολακάκης, Αλεξίου, Λισγάρας, Ταραλίδης, Τάσιτς, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Ζουρούδης.

Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής):
Χειμωνέττος (39\’ λ.τ Τυρέλης), Πεταυράκης, Μπαούρης (33\’ Φασάκης), Κενενούνης (71\’ Κωνσταντινίδης), Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook