Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. σε συνεργασία με τον Π.Ο.Α.Ν., τον Ι.Ο.Α.Ν. και τον Α.Ο.Λ. διοργανώνει στις 6 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα που εορτάζει ο Άγιος Νικόλαος, αγώνες ποδηλασίας, ιστιοπλοΐας και δρόμου σε δημόσια οδό όλων των κατηγοριών.

Οι ποδηλατικοί και οι αγώνες δρόμου θα είναι κοινοί και θα  διεξαχθούν σε διαφορετικές κατηγορίες:  δημοτικών σχολείων, γυμνασίων, λυκείων, μέχρι 40 ετών και άνω των 40, ξεχωριστά για άντρες και γυναίκες.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω:

11.00 πμ : Ιστιοπλοϊκοί αγώνες

11.15 πμ : 900μ ποδηλασίας κοριτσιών δημοτικών σχολείων

11.20 πμ: 900μ ποδηλασίας αγοριών δημοτικών σχολείων

11.25 πμ: 900μ δρόμου κοριτσιών δημοτικών σχολείων

11.30 πμ: 900μ δρόμου αγοριών δημοτικών σχολείων

Οι τέσσερις παραπάνω αγώνες θα έχουν αφετηρία το Αμμούδι, έξω από την ταβέρνα «Μπόκος».

12.00 μμ: Όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες με αφετηρία στον Όρμο κάτω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Τα παιδιά των γυμνασίων που θα αγωνιστούν στον αγώνα δρόμου θα τερματίσουν κατευθείαν στο “Twins” ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν κάνοντας τον κύκλο προς Κιτροπλατεία, λιμάνι και τερματισμό. Ο τερματισμός για όλες τις κατηγορίες θα είναι μπροστά στο «Twins”. Οι εκκινήσεις θα δίνονται με μία μικρή χρονοκαθυστέρηση για διαχωρισμό των κατηγοριών και πρώτα θα δοθεί η εκκίνηση στον ποδηλατικό αγώνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, ενώ για τους ανήλικους πρέπει να υπογράψουν οι κηδεμόνες τους. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα, στους τρεις πρώτους μετάλλια και στους πρώτους κύπελλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook