Στο γεγονός ότι η νίκη απέναντι στη Σπάρτη, που ήρθε μετά από περίπου 2,5 μήνες όπου μεσολάβησαν οκτώ επίσημα ματς χωρίς “τρίποντο”, θα δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια στον Πλατανιά, στάθηκε ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

Η τοποθέτηση του αρχηγού του Πλατανιά, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Το αρνητικό ήταν ότι δεν τη γνωρίζαμε κιόλας, προσπαθήσαμε να συλλέξουμε κάποιες πληροφορίες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί, ίσως επηρέασε και ο άνεμος. Γιατί και στο δεύτερο που είχαμε εμείς τον άνεμο είχαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Ήταν μία δύσκολη νίκη αλλά κερδίσαμε και προχωράμε για το πρωτάθλημα».

Για τη δυσκολία που έχει ο Πλατανιάς στο γκολ: «Φαίνεται αυτό, αλλά προσπαθούμε όλα τα παιδιά. Δεν είναι δουλειά το γκολ ενός παίκτη, μην επικεντρωνόμαστε στον επιθετικό, όλοι πρέπει να βοηθάμε και οι μεσοεπιθετικοί και από πίσω. Είναι ένα πρόβλημα, οκ, αλλά μόνο μέσα από τη δουλειά, ενωμένοι, βοηθώντας ο ένας τον άλλο θα το λύσουμε αυτό και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια η νίκη, που ήρθε μετά από πολύ καιρό σε επίσημο ματς για τον Πλατανιά: «Αυτό ζητάγαμε σήμερα, μία νίκη για να πάρουμε λίγο την ψυχολογία μας. Θεωρώ ότι ναι θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Θέλαμε μία νίκη, γιατί όταν χάνεις συνέχεια πέφτει η ψυχολογία σου, αλλά δόξα τον Θεό όλα πήγανε καλά και προχωράμε».

Για το αν επηρεάσουν τον Πλατανιά οι αντίξοες καιρικές συνθήκες ενόψει Πανιωνίου: «Έτυχε σήμερα… Ποδοσφαιριστές είμαστε, έχουμε αγωνιστεί σε αντίξοα παιχνίδια και σήμερα κι η Σπάρτη έπαιζε σε δύσκολο γήπεδο. Έτσι είναι το παιχνίδι. Εντάξει απλώς σήμερα ήταν η πρώτη φορά, ίσως δεν είχαμε συνηθίσει, δεν το κοιτάμε αυτό, με οποιοδήποτε καιρό εμείς πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι, όσο δύσκολο πρόγραμμα κι αν υπάρχει. Εγώ δεν φοβάμαι, γιατί όταν είσαι εσύ καλά μπορείς να ανταπεξέλθεις στα δύσκολα παιχνίδια και πιστεύω ότι αυτό θα κάνουμε».  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook