Πολλές οι φήμες που κυκλοφορούν για τα επερχόμενα προϊόντα της Apple, και η τελευταία αφορά σε ένα νέο tablet που θα κυκλοφορήσει η Αμερικάνικη εταιρεία και το οποίο φημολογείται ότι θα διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη από το iPad Pro 9.7.
Μαθαίνουμε, ότι η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο αυτό tablet με οθόνη 10,5 ιντσών ή με οθόνη 10,9 ιντσών. Όπως και να έχει, το περιβάλλον εργασίας θα είναι πιο… άνετο από αυτό στο iPad Pro 9.7, αλλά “μία καλά πληροφορημένη πηγή” που προέρχεται από την Ταϊβάν ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο προϊόν αναμένεται να είναι και το πρώτο της Apple που δεν θα διαθέτει Home button.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το χαρακτηριστικό που θα το αντικαταστήσει, αν θα υπάρχει δηλαδή κάποιο ψηφιακό πλήκτρο ή αν θα χρησιμοποιηθούν περισσότερα “gestures” κ.λπ. 

Φημολογείται επίσης ότι το νέο αυτό iPad θα είναι σχεδόν bezel-less και πως οι διαστάσεις του, παρά την μεγαλύτερη οθόνη, δεν θα διαφέρουν και πολύ από αυτές του iPad Pro 9.7. Το πάνω τμήμα της συσκευής αναμένεται να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια (το bezel θα είναι μεγαλύτερο στο πάνω μέρος) επειδή ενσωματώνει την εμπρόσθια κάμερα FaceTime μαθαίνουμε ενώ η συσκευή δεν αναμένεται σε πάχος να είναι μεγαλύτερη από 7,5 χιλιοστά. Από την ίδια επίσης πηγή μαθαίνουμε ότι το καινούριο iPad Pro 12.9 αναμένεται να έχει πάχος μόλις 7,2 χιλιοστών.

Η εταιρεία επίσης θα αντικαταστήσει το iPad mini 4 με ένα νέο προϊόν –μάλλον θα διαθέτει και αυτό την ονομασία iPad Pro- που θα διαθέτει οθόνη 7,9 ιντσών. Όλες αυτές τις συσκευές, αναμένεται να παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από την Apple τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook