Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λασιθίου αναφορικά με την εξελισόμενη διαπραγμάτευση:

“Η Νέα Δημοκρατία, μαζί με την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, επιθυμεί να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς καθυστερήσεις και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη χώρα.

Ωστόσο, την πιο κρίσιμη εβδομάδα και ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επαναλαμβάνει μονότονα ότι η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται, ο πρωθυπουργός είναι απών.

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να δραπετεύσει από τις ευθύνες του με ένα ταξίδι στην Κούβα. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι υπογράφει.

Όσες φορές μίλησαν για κόκκινες γραμμές, για πολιτική συμφωνία, για υπερήφανη διαπραγμάτευση, στο τέλος οι Έλληνες το πληρώσαμε πανάκριβα.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη «περήφανη» διαπραγμάτευση των κ. Τσίπρα και Βαρουφάκη είχε σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο των τραπεζών, τα capital controls, την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος με τεράστιο κόστος για τους φορολογούμενους και τους μικρομετόχους. Και ακόμη χειρότερα, το 3ο αχρείαστο και επώδυνο Μνημόνιο, που κόστισε στην Ελλάδα 86 δις ευρώ.

Η δεύτερη «περήφανη» διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έφερε έναν αιώνιο Υπερταμείο, τον αυτόματο «κόφτη» μισθών και συντάξεων και μέτρα ύψους 9 δις ευρώ, ανάμεσα στα οποία περικοπές μισθών, συντάξεων και ΕΚΑΣ, αλλά και αυξήσεις στο Φ.Π.Α. και τους έμμεσους φόρους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγει τώρα και σε μία παγκόσμια πρωτοτυπία!

Συνήθως, οι Κυβερνήσεις φορτώνουν το φταίξιμο στις προηγούμενες.

Τώρα, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατηγορεί την επόμενη…”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook