Ο τόμος με τα Πρακτικά του Συνεδρίου για τα κρητικά μοιρολόγια, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από ένα χρόνο στ’ Ανώγεια, οργανωμένο από το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας και τον Δήμο Ανωγείων, θα παρουσιαστεί στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου ( ισόγειο της Ανδρόγεω ), τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, στις 7.00 μ.μ. .

Την παρουσίαση θα κάνουν ο Στέλιος Παναγιωτάκης, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, και ο Κώστας Αποστολάκης, επίκουρος καθηγητής του ιδίου Πανεπιστημίου.

Την ίδια ημέρα, από τις 11..00, στον ίδιο χώρο, θα διατίθενται ( πωλούνται ) όλες οι προηγούμενες εκδόσεις του Κέντρου Κρητικής Λογοτεχνίας με έκπτωση πενήντα τοις εκατό.
Η έκπτωση αυτή θα ισχύσει μόνο γι’ αυτή την ημέρα.

Οι συγγραφείς του τόμου ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ θα  μπορούν να πάρουν το δικό τους αντίτυπο τότε  και εκεί ( Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, 19 Δεκεμβρίου, 11.00  έως 19.00 ).

Σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε και να γνωρίσετε το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας και το έργο που αυτό επιτελεί, να μιλήσουμε, να παρουσιάσουμε το καινούριο βιβλίο και να προμηθευτούμε ό,τι μας ενδιαφέρει από τις εκδόσεις του Κέντρου.