Οι διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο συνεχίζονται για τους “Κρήτες”, αφού επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Χανιώτικου συλλόγου και στο Α’ Κύπελλο Ελλάδας Ταεκβοντό 2016, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 25-27 Νοεμβρίου.

Η αθλήτρια του ΑΣ Κρήτες Μαρία Κατσούλη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων 2004-2005 στα -29 κιλά.

Με ένα χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές τις επέστρεψε η 6μελής αποστολή του Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ από το ολυμπιακό στάδιο των άνω Λιοσίων όπου διεξήχθη το Α’ κύπελλο Ελλάδας Ταεκβοντο 2016 που διοργάνωσε η ΕΛ.Ο.Τ. από τις 25-27 Νοεμβρίου, με την συμμετοχή 1800 αθλητών.

Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια Κατσούλη Μαρία πήρε τη 1η θέση στη κατηγορία κορασίδων 2004-05 στα -29κ., ο Παλιουργιώτης Γιώργος την 5η θέση μετά από 2 νικηφόρους αγώνες στη κατηγορία παίδων 2004-05 στα -53κ., οι Κατσούλης Στράτος  στη κατηγορία παίδων 2002-03 στα -61κ. και Παναγιωτίδης Ανδρόνικος στη κατηγορία παίδων 2004-05 στα -37κ. είχαν επίσης από 2 νίκες αλλά αποκλείστηκαν στα προημιτελικά, ενώ η Τζανίδη Μαρία στη κατηγορία κορασίδων 2002-03 στα -41κ. και η Μπουρδαντωνάκη Γεωργία στη κατηγορία κορασίδων 2004-05 στα -41κ. ήρθαν ισόπαλες στον 1ο αγώνα και αποκλείστηκαν στη διαδικασία του χρυσού πόντου.

Ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος δήλωσε: Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους, έκαναν καλές εμφανίσεις και εάν είχαμε λίγο τύχη θα φέρναμε  και άλλα μετάλλια. Δεν πειράζει όμως, τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες γιατί δουλεύουν και προσπαθούν σκληρά, και σίγουρα θα ανταμειφθούν στο μέλλον.

Το άθλημα μας έχει πολύ δύσκολο και υψηλό ανταγωνισμό σαν ολυμπιακό άθλημα από τα υπόλοιπα στυλ, και είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχεις μεγάλη διάκριση. Φανταστείτε ότι αθλητές μας με 2 νίκες φτάσανε στους 16, δηλαδή για τα τελικά είχαν 6 αγώνες, πράγμα πάρα πολύ δύσκολο. Μπροστά μας τώρα είναι το παγκρήτιο πρωτάθλημα στις 11 Δεκεμβρίου και μετά ακολουθεί ξεκούραση για τους αθλητές μας, γιατί έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά αυτό το μήνα. Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συλλόγους και αθλητές της Κρήτης που συμμετείχαν στη διοργάνωση, έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις, απέσπασαν 1 ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο ακόμα και απέδειξαν ότι το Κρητικό Ταεκβοντό είναι σε ανοδική πορεία.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί την ANEK lines και BLUESTAR ferries για την ευγενική τους χορηγία στην έκπτωση των εισιτηρίων της αποστολής, καθώς και τους χορηγούς Ραμπαλάκος agrocenter, Καμπάκος Χρώματα, #Onecoffee shop, διαμορφώσεις εσ.& εξ. χώρων ΜΟΡΦΗ, Φοροτεχνική Ο.Ε., Οικοδομικές εργασίες Φιωτάκης-Αλεξάκης, my3dcrystal.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook