Δηλώνει γεννημένη Αμερικανίδα, αλλά με αίμα ελληνικό, κουλτούρα γαλλική και Ιταλίδα στον έρωτα. Τίποτα απ’ αυτά δεν είναι τυχαίο, γράφει το people. Η Κατερίνα Μουτσάτσου, 38, έπειτα από πολύ καιρό, δεν είναι μόνη. Και προσεχώς… παντρεύεται!

Στα χρόνια που ζεις στο εξωτερικό, τι σου λείπει περισσότερο;
Η οικογένειά μου, η θάλασσα… Ζω δίπλα στον ωκεανό, που δείχνει πολύ ωραίος στο σινεμά, αλλά η αλήθεια δεν έχει καμία σχέση. Λένε για το L.A. πως «ως φωτογραφία είναι τέλειο» κι αυτό ισχύει. Στην κάμερα «γράφει» απίστευτα! Είναι απ’ τα λίγα, όμως, στη ζωή που δεν είναι όπως φαίνονται.

\"\"


\"\"Δεν αναζήτησες ένα σύντροφο που ενδεχομένως θα σου πρόσφερε ασφάλεια και συναισθηματικό αντιστάθμισμα στα προβλήματα;
Όχι. Για πολλά χρόνια ήμουν μόνη. Άργησα να μάθω πώς να λειτουργώ ως γυναίκα σε μια σχέση. Περισσότερο φερόμουν σαν άντρας. Ήμουν πολύ ανεξάρτητη, οικονομικά και επαγγελματικά, και συνεχίζω να είμαι, αλλά τότε μετέφερα αυτό το κομμάτι ως «ρόλο» στις σχέσεις μου. Έκανα λάθη.


Δηλαδή;

Για παράδειγμα, δεν δεχόμουν το απλό: Να περάσει ένας άντρας και να με πάρει απ’ το σπίτι μου για να βγούμε ραντεβού. Έλεγα «Θα έρθω μόνη μου!». Ή βγαίναμε έξω και επουδενί δεχόμουν να πληρώσει εκείνος το λογαριασμό ή να μου ανοίξει την πόρτα. Αυτά φόβιζαν τους άντρες και χάνονταν οι ισορροπίες. Πολλές φορές άκουγα πως «είσαι πολύ καλή για μένα».


Γιατί δεν θα άλλαζες με τίποτα την πατρίδα;

Για τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά. «Φρικάρω» με την ιδέα να μεγαλώσω τα παιδιά μου στην Αμερική. Και δεν θα το κάνω.

Δες το backstage video από τη φωτογράφιση της Κατερίνας Μουτσάτσου στην Αίγινα για την Τουριστική προβολή του νησιού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook